Tgrt Haber
28 Ağustos 2018 11:12

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri kim oldu? Son Dakika Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi kim kimle eşleşti ÖĞREN

Sondakika haberi! Galatasaray'ın rakipleri belli oldu. Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi kim kimle eşleşti? Şampiyonlar Ligi gruplarına direkt olarak katılacak olan temsilcimiz Galatasaray, kura çekimine 4. torbadan katıldı. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın grup aşamasındaki rakipleri belli oldu. İşte Galatasaray'ın rakipleri ve tüm eşleşmeler...

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri kim oldu? Son Dakika Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi kim kimle eşleşti ÖĞREN
galatasarayın rakipleri,şampiyonlar ligi,kura çekimi,kura çekimi saat kaçta hangi kanalda

UEFA Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakibi Kimler Oldu?Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi kim kimle eşleşti? Şampiyonlar Ligi gruplarına direkt olarak katılacak olan temsilcimiz Galatasaray, kura çekimine 4. torbadan katıldı. Galatasaray'ın grup aşamasındaki rakipleri belli oldu. İşte Galatasaray'ın rakipleri ve tüm eşleşmeler...

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyonunda kura çekimi bu akşam 19.00'da Monaco'da gerçekleşiyor. Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları 18-19 Eylül'de başlayacak ve 11-12 Aralık'ta oynanacak maçların ardından sona erecek. . Şampiyonlar Ligi gruplarına direkt olarak katılacak olan sarı-kırmızılı temsilcimiz, kura çekimine 4. torbadan katıldı. Son yıllarda Avrupa’da istediği başarıları elde edemeyen Galatasaray’ın UEFA sıralamasındaki puanının düşük olmasından dolayı 1., 2, ve 3. torbalarda birbirinden zorlu rakipler temsilcimizi bekleyecek.

Mustafa Cengiz'den kura açıklaması

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Şampiyonlar Ligi kurası ile ilgili olarak GSTV'ye verdiği demeçte "Kim gelirse gelsin. Çok samimi söylüyorum. Bu rastgele bir düşünce değil. Galatasaray'ın genetik kodlarında başarılar vardır. Geri çekilmeden mücadele ederiz. Taraftar kendine kolay ya da zor rakip seçmesin. Zor da kolay, kolay da zor vardır. Rakiplerimiz bizden korksun." ifadelerini kullandı.

Not: Sayfa sürekli güncellenmektedir

Galatasaray'ın rakibinin de belli olacağı Şampiyonlar Ligi grup aşaması kura çekimi töreni başladı. Takımların kurasını Brezilya efsanesi Kaka, grupları ise Uruguaylı Diego Forlan çekiyor.

A Grubu: Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Monaco,Club Brugge

 B Grubu: Barcelona, Tottenham Hotspur, PSV, İnter

 C Grubu: PSG, Napoli, Liverpool,Kızılyıldız

 D Grubu: Lokomotif Moskova, Porto, Schalke 04, GALATASARAY

 E Grubu: Bayern Münih, Benfica, Ajax, AEK

 F Grubu: Manchester City, Shaktar Donetsk, Olympique Lyon, Hoffenheim

 G Grubu: Real Madrid, Roma, CSKA Moskova, Vitoria Plzen

 H Grubu: Juventus, Manchester United, Valencia, Young Boys

1. TORBA: Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona (İspanya), Bayern Münih (Almanya), Manchester City (İngiltere), Juventus (İtalya), Paris Saint-Germain (Fransa), Lokomotiv Moskova (Rusya)

2. TORBA: Borussia Dortmund (Almanya), Porto (Portekiz), Manchester United (İngiltere), Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Napoli (İtalya), Tottenham (İngiltere), Roma (İtalya), Benfica (Portekiz)

3. TORBA: Schalke 04 (Almanya), Olympique Lyon, Monaco (Fransa), Ajax (Hollanda), CSKA Moskova (Rusya), Liverpool (İngiltere), PSV (Hollanda), Valencia (İspanya)

4. TORBA: Club Brugge (Belçika), GALATASARAY (TÜRKİYE), Young Boys (İsviçre), Inter (İtalya), Hoffenheim (Almanya), AEK (Yunanistan), Vitoria Plzen (Çekya), Kızılyıldız (Sırbistan)

Şampiyonlar Ligi'nde yapılan değişiklikler:

- Maç saatleri değişti. Bu sezon maçların yarısı TSİ 19:55, diğer yarısı ise TSİ 22:00'de başlayacak.

- Kulüpler, devre arasında yaptıkları transferleri (en fazla 3 yeni isim) hiçbir sınıra tabi tutulmadan listeye ekleyebilecek.
Şampiyonlar ligi grup maçları ne zaman?

18/19 Eylül 2018

2/3 Ekim 2018

23/24 Ekim 2018

6/7 Kasım 2018

27/28 Kasım 2018

11/12 Aralık 2018

En iyi kaleci...

Keylor Navas, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sezonun en iyi kalecisi seçildi.

En iyi savunmacı...

Sergio Ramos, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sezonun en iyi savunma oyuncusu seçildi.

Real Madrid, 5. kez en iyi defans oyuncusu çıkarmış oldu.

1997/98: Fernando Hierro

2001/02: Roberto Carlos

2002/03: Roberto Carlos

2016/17: Sergio Ramos

2017/18: Sergio Ramos

En iyi orta saha...

Luka Modric, Şampiyonlar Ligi'nde yılın orta saha oyuncusu seçildi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

Şampiyonlar Ligi kura çekimine 4. torbadan katılacak olan Galatasaray, kendisiyle aynı torbada yer alan takımlarla eşleşemeyecek. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri, 1., 2. ve 3. torba takımları arasından seçilecek.

 

1. torba: Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona (İspanya), Bayern Münih (Almanya), Manchester City (İngiltere), Juventus (İtalya), Paris Saint-Germain (Fransa), Lokomotiv Moskova (Rusya)

2. torba: Borussia Dortmund (Almanya), Porto (Portekiz), Manchester United (İngiltere), Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Napoli (İtalya), Tottenham (İngiltere), Roma (İtalya)

3. torba: Schalke 04 (Almanya), Olympique Lyon, Monaco (Fransa), Ajax (Hollanda), CSKA Moskova (Rusya)

4. torba: Club Brugge (Belçika), Galatasaray (Türkiye), Young Boys (İsviçre), Inter (İtalya), Hoffenheim (Almanya), AEK (Yunanistan)

Bu akşam oynanacak Salzburg (Avusturya)-Kızılyıldız (Sırbistan), PSV (Hollanda)-BATE (Belarus) ve PAOK (Yunanistan)-Benfica (Portekiz) karşılaşmalarının ardından bu eşleşmelerde tur atlayan takımlar ile turnuvaya doğrudan katılan diğer ekipler Liverpool (İngiltere), Valencia (İspanya) ve Viktoria Plzen'in (Çekya) de torbaları belirlenecek.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri kim oldu? Son Dakika Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi kim kimle eşleşti ÖĞREN

İlk hafta maçları 18-19 Eylül'de
"Devler Ligi"nde grup maçları 18-19 Eylül'de başlayıp 11-12 Aralık'ta sona erecek.

Son üç sezon İspanya ekibi Real Madrid'in mutlu sona ulaştığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nin finali, 1 Haziran'da Madrid'deki Metropolitano Stadı'nda oynanacak.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİNİ YAYINLAYAN KANALLAR

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri kim oldu? Son Dakika Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi kim kimle eşleşti ÖĞREN

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...