Tgrt Haber
27 Nisan 2017 22:15

Görkem Sala'dan hızlı yükseliş

Kısa sürede büyük beğeni ve hayran kitlesi kazanan dj ve aranjör Görkem Sala iTunes, Deezer, Spotify gibi birçok platformda "His Diyarı" adlı albümü ile çok dinlenenler arasına oturdu.

Görkem Sala'dan hızlı yükseliş
görkem sala, yükseliş, görkem sala his diyarı,

Hip Hop ve edm müzik (elektronik dans müzik) tarzı üzerine çalışan önemli isimlerin arasında yer alan ve aynı zamanda başarılı bir dj olan Görkem Sala ''His Diyarı'' albümü ile dijital platformlarda büyük başarı elde etti. Eskişehir doğumlu olan sala, internet üzerinde yayınlanmaya başladığı videolarla müzik piyasasının zirvesine oturdu.

Henüz 25 yaşında olan Görkem Sala, genç yaşına göre oldukça iyi bi cv ye sahip. Türkiye' de kendi müziklerini üreten, kısa sürede çıkardığı albüm ile beğeni kazanıp birçok Türk sanatçısının albümlerine el atan yeni bir yetenek olmayı başardı Görkem Sala.

İLK ELEKTRONİK DANS MÜZİK ALBÜMÜ SALA’DAN

Oldukça geniş bir dinleyici kitlesi oluşturan ve tek hedefi dünyaca tanınan bir DJ haline gelmek olduğunu dile getiren Sala, “Elektronik müzik Türkiye'de yaygın bir müzik türü değil. Çoğu DJ sadece remix yapabiliyor. Önemli olan üretkenlik. Ben küçük yaşlardan beri müzikle içli dışlı büyüdüm. Kendi kendimi geliştirdim, profesyonel isimlerle çalışarak daha da geliştim. DJ’lik dediğimde direk yapıcılık aklıma geliyor. Yurt dışında ve özellikle Hollanda'da bu işi kaliteli yapan DJ’ler mevcut. İlk amacım tabi ki dünyaca tanınmak ve kaliteli işler yapmak. Benim işim profesyonel şekilde edm ve bu müzik tarzı ile çok şeyler üretip ileriye dönük daha çok projelere imza atmak istiyorum” dedi.

HİS DİYARI YAYINDA

"His Diyarı" albümünden sonra aynı isimdeki ikinci versiyon albümünü piyasaya çıkaran Görkem Sala, “Sağolsun kısa sürede beni kucaklayan geniş bir kitleye sahibim. Albüm kısa sürede beğenildi iyi yorumlar aldı. Bu beni en çok mutlu eden şey.  Albümüdeki parçaların isimleri aynı. Sadece etkileri daha belirgin olması için emek harcanmış ve geliştirilmiş bir albüm oldu ‘His Diyarı (Second Version).’ Albümde parçalarımın isimlerini baz alarak oluşturduğu duygular benim için çok önemli. Her parça yeni bir duygu his uyandırmalı insanda. İkinci albümümde bunu daha tetikleyici hale getirip düzenledim. Gerekirse üçüncü versiyona belki beşinci versiyona kadar geliştireceğim albümü” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...