Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Mart 2014 21:37

Haberleri onlar sundu, herkes duygu dolu anlar yaşadı

Yazıoğlu kazasında vefat eden gazeteci İsmail Güneş'in çocukları Sivas'ta bir yerel kanalın haber bültenini sundular.

Haberleri onlar sundu, herkes duygu dolu anlar yaşadı
ismail güneş, muhsin yazıcıoğlu, BBP, büyük birlik partisi, Televizyon haberleri, Televizyon,

Büyük Birlik Partisi (BBP) merhum Genel Başkanı MuhsinYazıcıoğlu'yla birlikte bindiği helikopterin Kahramanmaraş'ta düşmesi sonucu hayatını kaybeden gazeteci İsmailGüneş'in 10 ve 8 yaşındaki çocukları, Sivas'ta yerel yayın yapan bir televizyonun ilk 2 haberini sundu.
HABERLERİ GÜNEŞ'İN ÇOCUKLARI ANONS ETTİ
Sivas'tan yayın yapan yerel televizyonlardan birinde, gazeteci İsmail Güneş'in ölüm yıldönümü nedeniyle ana haber yayın akışında bir değişiklik yaptı. Ana haberlerin ilk 2 haberini, helikopter kazasında ölen gazeteci İsmail Güneş'in çocukları 10 yaşındaki Tuluğhan ve 8 yaşındaki Çağan Güneş sundu. Televizyon çalışanlarının yardımıyla, engelliler için mavi kapak toplayan 3 çocuğun haberini anons eden Tuluğhan Güneş sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Çağan Güneş ise abisi Tuluğhan Güneş'in kapak toplayan çocuklarla yaptığı röportaj haberini anons etti. Daha sonra seyircilerin karşısına çıkan ana haber spikeri Muhammed Saygı, Tuluğhan ve Çağan ile bir süre sohbet etti. Saygı, Tuluğhan ve Çağan'ın babaları İsmail Güneş gibi başarılı gazeteciler olacağına inandığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...