Tgrt Haber
23 Eylül 2018 18:02

Hadi İpucu Fizy Uygulamasında! 23 Eylül HADİ İpucu Sorusu ve Cevabı nedir?

HADİ ipucu Fizy uygulamasında! 23 Eylül Hadi İpucu Sorusu ve Cevabı nedir? HADİ yarışması yayınlandığı günden bu yana internet alemini kasıp kavuruyor. Yayınladığı ipuçlarıyla sık sık gündeme gelen yarışmanın yeni ipucu sorusu ise oldukça farklı. Binlerce oyun sever 23 Eylül Hadi ipucu sorusunun cevabını araştırırken Hadi, ipucu sorusunu Fizy uygulamasında yayınladığını açıkladı. İşte 23 Eylül Hadi ipucu sorusuna dair detaylar....

Hadi İpucu Fizy Uygulamasında! 23 Eylül HADİ İpucu Sorusu ve Cevabı nedir?
Hadi ipucu Fizy uygulamasında,23 eylül hadi sorusu,Ece Seçkin&tt2;in son çıkardığı single şarkısının adı ne?,hadi ipucu sorusu,23 Eylül Hadi ipucu sorusu ve cevabı,Ece Seçkin,Dibine Dibine şarkısına nerede klip çekmiştir?,Dibine Dibine şarkısını se

Merakla beklenen yatışma HADİ İpucu ve Cevabı 23 Eylül sorusunun Cevabı araştırılıyor. Hadi ipucu Fizy uygulamasında yayınlandı. Hadi Bilgi Yarışması büyük bir heyecanla takip ediliyor. Yarışmada her yarışma için yeni bir ipucu yayınlanıyor. 23 Eylül'da 20.30'da yapılacak olan yarışmanın ödülü Fizy tarafından veriliyor. Turkcell tarafından oluşturulan Fizy, milyonlarca müzik ve videoyu bünyesinde bulunduran uygulamalardan biridir. İnternetten yemeyen müzik uygulaması olarak tanıtılan Fizy, müziklerin ister online isterseniz de indirerek dinlenebilmesine olanak sağlayan bir platformdur. Bütçeye yönelik yapmış olduğu premium paketleri içeren uygulama, bu sayede müziğe her yerden ulaşmayı biraz daha iyi bir hale getiriyor. Fizy nasıl iptal edilir? Eğer uygulamadan pek memnun kalmadıysanız, iptal ederek premium paketin devam etmesinin önüne geçebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey kullandığınız paketin adına göre bir iptal mesajı göndermektir. Eğer video müzik paketini kullanıyorsanız IPTAL VIDEOMUZIK yazarak 2200'a kısa mesaj göndermelisiniz. Kullandığınız paket premium paketse IPTAL FIZYPREMIUM yazarak 2200'a kısa mesaj göndermeniz gerekir..

Cep telefonu uygulaması Hadi'de 23 Eylül Pazar günü büyük ödül 20 bin TL olarak açıklandı.

23 EYLÜL HADİ SORUSU VE CEVABI BURADA

Cep telefonu uygulaması Hadi'de 23 Eylül Pazar günü büyük ödül 20 bin TL olarak açıklandı. Hadi'nin 23 Eylül Pazar günü ipucu sorusu ne?

 

Hadi'nin 23 Eylül Pazar günü yarışması için ipucunun ise Fizy'de yer alacağı belirtildi. Fizy'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise ''Fizy'de yer alan Hadi müziklerinden 5. şarkıyı dinle, ipucunu kap'' açıklaması yapıldı.

Fizy'de yer alan Hadi müzik listesinde 5. şarkı Ece Seçkin Dibine Dibine gözüküyor. Bu şarkıyla ilgili gelecek soru ise merak ediliyor.

23 Eylül Pazar günü için verilen ipucuya göre gelebilecek sorulardan bazıları;

1- Ece Seçkin'in son çıkardığı single şarkısının adı ne?

2- Ece Seçkin, Dibine Dibine şarkısına nerede klip çekmiştir?

3- Dibine Dibine şarkısını seslendiren şarkıcının adı nedir?

4-Dibine Dibine şarkısının düzenlemesi kime aittir?

5-Ece Seçkin'in seslendirdiği Dibine Dibine şarkısının sözleri kime aittir?

Böyle sorular gelmesi durumunda ise cevaplar sırasıyla;

1- Dibine Dibine

2- Güney Afrika

3- Ece Seçkin,

4- Ozan Doğulu,

5- Ayşen.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...