Tgrt Haber
15 Ağustos 2018 20:32

Hadi sorusu İki kişilik bisikletin diğer adı nedir? Hadi bugünkü ipucu nedir İki kişilik bisikletin diğer adı nedir? cevabı

İki kişilik bisikletin diğer adı nedir? Hadi instagram sayfasından ipucunu verdi: Bu akşam 20.30'daki yarışmamız için ipucu ikili bisikletlerden. Soru tahmini: Ikili bisikletlerin diğer ismi nedir? İşte cevabı...

Hadi sorusu İki kişilik bisikletin diğer adı nedir? Hadi bugünkü ipucu nedir İki kişilik bisikletin diğer adı nedir? cevabı
hadi,,İki kişilik bisikletin diğer adı nedir?,,tandem,

İki kişilik bisikletin diğer adı nedir? Hadi ipucu için bu sorunun cevabı haberimizde. Bu yazımızda ikili bisiklet nedir, ikili bisikletin adı nedir soruları cevabımız olacak. Dünyanın endüstriyelleşmesi ve beton yığınları arasında kalmamızla birlikte, doğa gezileri daha çok tercih edilir oldu. Doğa gezilerinde en çok kullanılan araçlardan biri de bisiklet oluyor. Bir kişi için tamam, ancak iki kişi aynı havayı soluyarak gezmek istiyorsa? İşte o zaman büyük bir birliktelik gerektiren iki kişilik bisikletler devreye giriyor.

Bu akşamın ipucu sorusu “Havalar güzelleştikçe hep bir doğaya kaçış ya da bisiklet gezintileri ön plana çıkar Daha kalabalık ekiplerle her şey daha eğlenceli olabilir. Peki ikili bisikletleri hiç görmüş müydünüz? Deneyimleme fırsatınız oldu mu? Biz ikili bisiklet diyoruz ama başka adı var mıdır?” şeklinde sorulmuştu.

Hadi sorusu İki kişilik bisikletin diğer adı nedir? Hadi bugünkü ipucu nedir İki kişilik bisikletin diğer adı nedir? cevabı

İki kişilik bisikletin diğer adı nedir?

Bu bisikletler aynı gövdeyi iki kişinin kullanması esasına dayanır. İki kişilik bir bisiklet istemek için pek çok neden var ve en etkileyici olanları, biraz saçma görünmeleri ancak dolayısıyla delice eğlenceli olmalarıdır. Senkronize şekilde binmeyi öğrenmek, iletişim becerilerinizi ve güveninizi geliştirmeye istekli olmayı gerektirir.

Bu bisikletlerde öndeki biniciye pilot, arkadaki biniciye stoker denir. Sürmesi ve dengede kalması dahi oldukça zordur. Ancak iki sürücü de iyi iletişim halinde olur, eşit aralıklarla pedal çevirirse aslında sürmesi son derece kolaylaştırılır.

İkili bisikletin adı nedir?

Bu tür bisikletler, tandem olarak adlandırılır. Tandem bisiklet şeklinde ifade edilse de aslında İngilizce’de “tandem” doğrudan ikili bisikletin karşılığı olarak adlandırılmıştır. Art arda, peş peşe gibi anlamları olan “tandem” kelimesi, zamanla bu bisikletlerin karşılığı olmuştur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...