Tgrt Haber
27 May 2022 00:38 - Güncelleme : 27 May 2022 05:38

Hollywood'u sarsan ölüm! Ray Liotta sette hayatını kaybetti

Goodfellas'ta gangster rolü ve Grand Theft Auto: Vice City oyununda baş karakteri seslendirmesiyle tanınan ABD'li aktör Ray Liotta hayatını kaybetti.

ABD'li aktör Ray Liotta, film çekimleri için bulunduğu bir yerde yaşamını yitirdi.
Ray Liotta
ABD'li aktör Ray Liotta, film çekimleri için bulunduğu bir yerde yaşamını yitirdi.

Hollywood ünlü oyuncu Ray Liotta'nın ölümü ile sarsıldı. ABD'li ünlü aktör Ray Liotta'nın menajeri Jennifer Craig, Liotta'nın film çekimi için bulunduğu bir yerde uykusunda hayatını kaybettiğini duyurdu.

'Düşler Tarlası' (Field of Dreams) filminde oynadığı Shoeless Joe Jackson, 'Sıkı Dostlar' (Goodfellas) filminde ise Henry Hill karakteriyle tanınan Amerikalı aktör Ray Liotta, 67 yaşında öldü. Menajeri Jennifer Craig, The Hollywood Repoter sitesine yaptığı açıklamada, Ray Liotta'nın bir filmin çekimleri için bulunduğu bir yerde uykusunda hayatını kaybettiğini açıkladı.

GTA KARAKTERİNİ SESLENDİRDİ

Liotta en çok, efsanevi yönetmen Martin Scorsese’nin 1990 yılında çıkan mafya temalı Oscar ödüllü yapımı Goodfellas’taki Henry Hill rolü ile tanınıyordu.
Oyun dünyasında ise en sevilen oyun karakterlerinden biri olan GTA karakteri Tommy Vercetti'nin sesi, Ray Liotta'ya aitti. Gelen yeni haberler, Emmy ödülüne sahip olan dünyaca ünlü aktörün oyun ve film dünyasındaki hayranlarını üzüntüye boğdu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...