Tgrt Haber
05 Ekim 2021 14:44

House of the Dragon fragmanı: Game of Thrones dizisi House of the Dragon ne zaman çıkacak?

Game Of Thrones hayranlarını heyecanlandıran müjdeli haber geldi. House of the Dragon fragmanı yayınlandı. Birçok yıldızın yer aldığı dizi için geri sayım devam ederken gözler ''House of the Dragon dizisi ne zaman başlayacak? Game of Thrones dizisi House of the Dragon nerede yayınlanacak? House of the Dragon dizisinde kimler var?'' sorularına çevrildi.

House of the Dragon fragmanı: Game of Thrones dizisi House of the Dragon ne zaman çıkacak?
game of thrones,,dizi,

Uzu yıllar izlenme rekorları kıran ve milyonları ekrana kitleyen Game of Thrones İzlenme döneminin öncesini anlatan House of the Dragon dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Game of Thrones dünyası hayranlarının merakla beklediği fragman akıllara House of the Dragon dizi çıkış tarihini getirdi. İşte House of the Dragon ile ilgili detaylar.  

HOUSE OF THE DRAGON KONUSU NE?  

House of the Dragon Game of Thrones serisi yazarı George R. R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı (A Song of Ice and Fire) kitap serisinden uyarlanandı. Game of Thrones’un 300 yıl öncesinde geçecek House of the Dragon, Targaryen ailesine odaklanıyor. Game of Thrones devam niteliği taşıyan House of the Dragon HBO tarafından hayata geçiriliyor.  

Targaryen Hanesi'nin ve Ejderhaların Dansı olarak bilinen Targaryen iç savaşının hikayesini anlatacak olan House of the Dragon dizinin ilk fotoğrafları geçtiğimiz haftalarda yayınlandı. Dizinin çekimlerine 2021 yılında başlandı.  

HOUSE OF THE DRAGON NE ZAMAN ÇIKACAK?  

Matt Smith, Emma D’Arcy gibi yıldızların yer aldığı House of Dragon dizisi tüm dünyada heyecanla bekleniyor. House of the Dragon fragmanı ile daha da meraklanan hayranlar dizinin başlangıç tarihine odaklandı. Game of Thrones dizi final sezonundan memnun olmayan GoT hayranları House of the Dragon dizisinden umutlu. Peki Targaryen Hanedanlığı’nın anlatıldığı House of Dragon ne zaman çıkacak?  

HBO Max tarafından yayınlanacak olan House of the Dragon dizisi 2022 yılında yayınlanacak.  

House of the Dragon fragmanı: Game of Thrones dizisi House of the Dragon ne zaman çıkacak?

HOUSE OF THE DRAGON OYUNCULARI KİM?  

House of the Dragon dizisi heyecanı bekleyişi sürerken dizide yer alacak oyuncular merak konusu oldu. House of the Dragon birçok tanıdık yüzü bünyesinde bulunduruyor. Dizideki en güçlü karakterlerden olan Daemon Targaryen rolünü Matt Smith canlandırırken Rhaenyra Targaryen karakterini ise Emma D’Arcy üstlenecek. Bunun yanında House of the Dragon dizi oyuncuları:  

  • Eve Best 
  • Sonoya Mizuno 
  • Rhys Ifans 
  • Paddy Considine 
  • Olivia Cooke 
  • Steve Toussaint 

House of the Dragon dizisinde yer alması beklenen Game of Thrones karakterleri ise şu şekilde: 

Kral II. Aegon, Kral II. Aegon’un kız kardeşi Helaena, kuzeni Rhaenyra ile evlenen Ser Laenor Velaryon, Laenor Velaryon’un ebeveynleri Rhaenys Targaryen ve Lord Corlys Velaryon, Harrenhal varisi Lord Lyonel Strong’un oğlu Harwin Strong, Rhaenyra Targaryen ve Laenor Velaryon’un çocukları Prenses Jacarys, Prens Lucerys ve Prens Joffrey, Daemon Targaryen’in metresi Mysaria, Dragonseeds olarak adlandırılan ve Rhaenyra için savaşan evlilik dışı Targaryen çocukları; Nettles, Hugh The Hammer ve Ulf The White. Son olarak Rhaenyra Targaryen’in amcası Daemon’dan doğacak oğlu III. Aegon. 

TÜRKİYE’DE HBO MAX NASIL İZLENİR?  

Hose of the Dragon dizi fragmanı ile akıllara ''HBO Max nasıl izlenir? HBM Max üyeliği nasıl oluşturulur?'' soruları geldi. HBO Max'in resmi sitesinde yer alan duyuruda platformun yayın hayatına başlayacağı yeni ülkeler belirtildi.  Buna göre HBO Max gelecek ay Avrupa'da açılacak. HBO Türkiye, Yunanistan, Hollanda, Litvanya'da ise 2022 yılında yayın hayatına başlayacak. HBO Max'in Türkiye fiyatı henüz bir açıklama yapılmadı.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...