Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Kasım 2021 16:59

How I Met Your Father nereden izlenir? HIMYF konusu ve oyuncuları

Dünyada milyonlarca hayranı olan How I Met Your Mother dizisinin devamı olan How I Met Your Father yayın tarihi duyuruldu. Peki How I Met Your Father nereden izlenir, hangi platformda? How I Met Your Father konusu ne, oyuncuları kim?

How I Met Your Father nereden izlenir? HIMYF konusu ve oyuncuları
how ı met your father,how ı met your mother

Dijital yayın platformu Hulu, en sevilen komedi dizileri arasında gösterilen How I Met Your Mother'ın spin-off'u How I Met Your Father'ı duyurmuştu. Yapım aşamasında olan How I Met Your Father dizisi hangi tarihte yayınlanacağı belli oldu. İşte tüm dünyanın merakla beklediği How I Met Your Father dizisi hakkında bilmeniz gerekenler. 

HOW I MET YOUR FATHER NE ZAMAN ÇIKACAK? 

How I Met Your Father oyuncuları sosyal medyada paylaştıkları bir video ile dizinin yayın tarihini duyurdu. How I Met Your Father dizisi 19 Eylül 2005'te yayınlanan olan How I Met Your Mother dizisi formatından ilerleyecek. 9 sezon 208 bölüm süren How I Met Your Mother dizisi 31 Mart 2014'te yayınlanan 40 dakikalık özel bölümüyle sona ermişti.

How I Met Your Father dizisi, Hulu’da 18 Ocak 2022’de ilk iki bölümüyle izleyicisiyle buluştu. 

HOW I MET YOUR FATHER HANGİ PLATFORMDA, NEREDEN İZLENİR? 

How I Met Your Father dizisi 18 Ocak Salı ilk iki bölümüyle izleyici karşısına çıktı. How I Met Your Mother dizisinin spin-off olan HIMYF dizisi hangi platformda yayınlandığı merak konusu oldu. How ı Met Your Father Hulu TV’de yayınlanıyor. Hulu TV yalnızca ABD’de yaşayanlara hizmet veren platform olduğundan Türkiye’den erişim izni bulunmuyor.

HOW I MET YOUR FATHER OYUNCULARI 

Komedi dizisi severlerin merakla beklediği How I Met Your Father dizisi ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Dizinin yayın tarihinin ardından How I Met Your Father dizisi oyuncuları merak konusu oldu.  İşte How I Met Your Father dizisi oyuncuları: 

  • Hilary Duff (Sophie) 
  • Francia Raisa (Valentina) 
  • Suraj Sharma (Sid)
  • Tien Tran (Ellen)
  • Chris Lowell (Jesse)
  • Tom Ainsley (Charlie)

How I Met Your Father nereden izlenir? HIMYF konusu ve oyuncuları

HOW I MET YOUR FATHER KONUSU NE? 

How I Met Your Father dizinde Hilary Duff’ın canlandırdığı Sophie karakteri eşiyle nasıl tanıştığı ve arkadaş grubuyla 2021 yılında yaşadığı maceralarını oğluna anlatması etrafında şekillenecek.
Yaklaşık 6 -  7 yıl önce How I Met Your Father fikri ortaya atıldı. Hatta Greta Gerwig ve Drew Tarver gibi başarılı isimlerin yer aldığı bir pilot bölüm çekildi. Ancak dizinin yayınlanacağı kanal olan CBS’in yetkilileri pilot bölümü beğenmeyerek iptal etti. 

Hilary Duff How I Met Your Father dizisi hakkında açıklama yaptı. Çok heyecanlı olduğunu belirten Duff şu sözlere yer verdi:

''Kariyerim boyunca gerçekten de harika karakterleri oynama şansına eriştim ve şimdi de Sophie’yi canlandırmayı dört gözle bekliyorum. Büyük bir HIMYM fanı olarak hem gururlu, hem de Carter ve Craig’in devam dizisi için bana duyduları güvenden dolayı gerginim. Isaac ve Elizabeth gerçekten muhteşemler ve onların ileri düzey yetenekleriyle birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum.''

Milyonların severek takip ettiği, günümüzde dahi milyonlarca izlenen How I Met Your Father dizisinde Neil Patrick Harris , Cobie Smulders , Josh Radnor , Alyson Hannigan ve Jason Segel yer alıyordu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...