Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 May 2017 11:58

İçerde dizisinde şoke eden ayrılık!

İçerde'nin 36. bölümünde Kebapçı Celal ile Kudret'in hesaplaşması herkesi heyecanlandırırken, Kudret karakterinin ölmesiyle deneyimli oyuncu Uğur Yücel'de diziden ayrıldı. İçerde dizisinde sonradan dahil olan Uğur Yücel başarılı bir projeyi daha geride bıraktı.

İçerde dizisinde şoke eden ayrılık!
içerde,içerde kudret,dizi,veda,uğur yücel,dizi,

İçerde'de Kudret karakterini canlandıran tecrübeli oyuncu Uğur Yücel diziye veda etti. Show TV ekranlarında bu sezon itibariyle yayın hayatına start veren ve her hafta Pazartesi günleri ekranlara gelen dizi İçerde'de artık sona yaklaşılıyor. Final bölümünün yaklaşmasıyla beraber herkesin heyecanı daha da yükselirken, dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Kudret karakterinin ölmesi herkesi şok etti.
 Sarp Yılmaz, yıllardır aradığı kardeşi Umut'u Coşkun sayesinde bulurken Sarp ile Umut'un buluştuğu o anlar herkesi duygulandırdı.

KEBAPÇI CELAL KUDRET'İ ÖLDÜRDÜ!
 
İçerde dizisinin başarılı karakterlerinden olmayı kısa süre içerisinde başaran Kudret ise eski dostu Celal Duman'ın işini bitirmeyi çok istiyordu. Kudret, ilk olarak Mert'i kaçırarak Kebapçı Celal'e artık hesaplaşma vakti olduğunu ve buna bir son verilmesi gerektiğini söyledi.  Celal Duman ile Kudret mezarlıkta bir araya geldi. Burada meydana gelen çatışma sonrasında Celal Duman ve adamları Kudret'i vurarak öldürdü.
 Kudret'in ölümüyle beraber deneyimli oyuncu Uğur Yücel'de içerde dizisinden ayrılmış oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...