Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ekim 2021 05:55

İhlas Medya, iletişim ajanslarını ağırladı

Türkiye’deki yerli ve yabancı büyük firmaların iletişim ajansları İhlas Medya’nın ev sahipliğinde bir araya geldi. Türkiye Gazetesi, İhlas Haber Ajansı ve TGRT Haber gibi her mecrada köklü ve etkili yayın organlarını bünyesinde bulunduran İhlas Medya Grubu; düzenlediği organizasyonla iletişim sektöründeki faaliyetlerini 100’ü aşkın davetliye anlattı.

İhlas Medya, iletişim ajanslarını ağırladı
ihlas medya,iletişim

İhlas Medya Grubu, iletişim ajanslarının kurucuları ve yöneticileriyle bir araya geldi. İhlas Holding binasındaki organizasyonda İhlas Medya Grubu’nun iletişim sektöründeki faaliyetleri ve İHA’nın medya ve pr ajanslarına hizmetleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Toplantıda konuşan Türkiye Gazetesi Yayın Koordinatörü Yücel Koç; Türkiye gazetesinin günlük 110 binin üzerinde adrese bizzat bırakıldığını belirterek “İlk abonelik sistemini başlatan gazetedir. Yarım asrı geçen sürede, sahibi ve ülkemize hizmet eden misyonu değişmedi. Pandemi döneminde de gazetemizi aksatmadan abonelerimize ulaştırdık. Bizim okuyucularımız çok hassastır. Gazetenin ilanlarına kadar okuyorlar. Bir eksiğimiz olursa ikaz ediyorlar. Türkiye’nin dünyada gelişen etkisini ve ülkemizin güzelliklerini, sansasyona kaçmadan duyuruyoruz. Gazetenin kuruluşundan itibaren ‘Türkiye’ ismine uygun olarak görevimiz devam ediyor. Rahmetli Enver Ören Beyefendi burayı hangi misyonla kurduysa, bugün de aynı misyon ile devam etmekteyiz” dedi.

TGRT Haber Ekonomi Müdürü Celal Toprak ise bu büyük buluşmada İhlas Medya Grubu’nun yayın hayatına yeni başlayan “İş Dünyası” dergisini tanıttı. Toprak, “Dergimizin en önemli özelliği sürdürülebilir bir dünya için mücadele olacaktır. Bu dergi, sürdürülebilir ekonomiye destek olacaktır. İhlas Grubu’nun en önemli faaliyetlerinden olan matbaalarında yarım saat içerisinde prova baskısını gerçekleştirdik. Bu derginin kağıdının yüzde 20’si geri dönüşümden sağlanan malzemelerdendir” ifadelerini kullandı. İHA Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Murat Karadayı da “Geniş bir yelpazedeki medya kuruluşları için İHA; günde ortalama bin yazılı ve fotoğraflı haber, 300 adet görüntülü haber ve 3 bin fotoğraf üreten bir fabrikadır. Bu haberleri 2 binden fazla abonemize tarafsız, yorumsuz bir şekilde ulaştırıyoruz” diye konuştu.

GENİŞ KATILIM OLDU

Organizasyona İhlas Medya Grubu Başkanı Aslıhan Ören, İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas, İhlas Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kapan, TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ercan Seki, İhlas Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı İrfan Altıkardeş, Türkiye Gazetesi Yayın Koordinatörü Yücel Koç, TGRT Haber Ekonomi Müdürü Celal Toprak, Türkiye Gazetesi Ekonomi Haberleri Müdürü Canan Eraslan katıldı.

İletişim ajansları yöneticileri de görüşlerini bildirdi. Kayra Medya Kurucusu Önder Barlas “Medya grupları, PR ve basın danışmanları şirketlerinin işlerini kolaylaştırıyor. Sunmuş olduğumuz bültenlerin medyaya dağıtılmasında ve geniş kitlelere duyurulmasında ve yayınlanmasında bize büyük destekleri oluyor. İhlas Medya Grubu ile yaptığımız çalışmalarda, haberlerin yansımalarını üst düzeyde alıyoruz. Özellikle haberlerimiz İhlas Haber Ajansı tarafından servis edilmişse Anadolu’nun en ücra köşesine bile ulaşması mümkün oluyor. İhlas Haber Ajansıyla yaptığımız çalışmalarımız beklentilerimizi karşılıyor” diye konuştu. PR Basın Halkla İlişkiler Genel Koordinatörü Tamer Coşkun da “Medya şirketleri bizim iş birliği yaptığımız kurumlar. Yaptığımız haberlerin İHA ile güzel neticelerini alıyoruz” ifadelerini kullandı.

YAPRAK HIRKA EN İYİ EKONOMİ SPİKERİ

​Gelişen Türkiye ödülleri sahiplerini buldu. TGRT HABER TV'nin başarılı ekran yüzü Yaprak Hırka Yıldız da ödülünü aldı.

Gelişen Türkiye Ödül Töreni, İstanbul Beşiktaş'ta düzenlendi. Sanat, spor, basın ve iş dünyasının önde gelen isimleri bu törende buluştu.. TGRT Haber sunucusu Yaprak Hırka Yıldız da başarısı taçlandırılanlar arasındaydı. Yaprak Hırka Yıldız, "Yılın En Başarılı Ekonomi Spikeri" ödülüne layık görüldü. Ödülünü alan Yıldız, burada bir konuşma yaptı. Yıldız, gecenin ithaf edildiği sağlık çalışanlarına pandemi dönemindeki üstün mücadelelerinden dolayı minnet duyduğunu belirtip "Sağlıkçılara bir kere de canlı olarak teşekkür etmek istiyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...