Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Nisan 2014 18:39

İnternet Medyası Kayseri'de ele alınacak

ERÜ tarafından 6 Mayıs'ta düzenlenecek "İnternet Medyası" konulu panelde internet medyasının önde gelen isimleri bir araya gelecek.

İnternet Medyası Kayseri'de ele alınacak
internet medyası, ibrahim erdoğan, haber7, serkan kalemciler, İnternet Medyası haberleri, İnternet Medyası,

Basın Yayın ve Enformasyon Kayseri İl Müdürlüğü ile Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi tarafından 6 Mayıs'ta "İnternet Medyası" paneli düzenlenecek. ERÜ İletişim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek panelde, internet medyasının sorunları, hukuki düzenlemeler, istihdam imkanları ve yeni internet medyası yasası konuları ele alınacak. Moderatörlüğünü Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya'nın yapacağı panele, İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Haber7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, Ensonhaber Medya Grubu Başkanı Serkan Kalemciler ve Timetürk Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek konuşmacı olarak katılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...