Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ocak 2019 11:46

İstanbul'da Okullar Tatil Mi (YARIN) ÇARŞAMBA Kar Tatili Olacak Mı? | İSTANBUL Valisi Açıklama YAPTI MI? SON DAKİKA Kar tatil haberleri

İSTANBUL'DA Yarın için OKULLAR TATİL OLACAK MI? Tüm veliler ve öğrenciler KAR TATİL haberlerini araştırmaya başladı. Kar tatili olan iller haberimizde mevcut. Yurdun bir çok bölümünde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Başta Çorum, Balıkesir ve Çanakkale olmak üzere bir çok ilimizde okullar tatil edildi. İşte tüm tatil haberleri burada.

İstanbul'da Okullar Tatil Mi (YARIN) ÇARŞAMBA Kar Tatili Olacak Mı? | İSTANBUL Valisi Açıklama YAPTI MI? SON DAKİKA Kar tatil haberleri
kar tatili olan iller,kar tatili

İSTANBUL'DA Yarın için okullar TATİL olacak mı? Tüm veliler ve öğrenciler kar tatil haberlerini araştırmaya başladı. Kar tatili olan iller haberimizde mevcut. Yurdun bir çok bölümünde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Başta Çorum, Balıkesir ve Çanakkale olmak üzere bir çok ilimizde okullar tatil edildi. İşte tüm tatil haberleri burada.

8 OCAK 2019 SALI (BUGÜN) HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

Yoğun kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle 25 ilde eğitime bugün günü ara verildi.

KONYA'DA KAR TATİLİ

Konya'da etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle merkez Meram, Karatay ve Selçuklu ilçeleri ile Hüyük, Ahırlı, Yalıhüyük, Beyşehir, Bozkır, Derebucak ve Seydişehir ilçelerinde okullar tatil edildi, Hadim ve Taşkent ilçelerindeki taşımalı eğitime de bir gün ara verildi.

ADANA'DA TATİL

Feke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçeye bağlı köylerde eğitim gören öğrenciler ve taşımalı eğitim sistemiyle ilçe merkezine gelen öğrencilere 1 günlük kar tatili verildiğini açıkladı. Açıklamada, Feke ilçe merkezindeki okullarda eğitimin sürdürüldüğü belirtildi.

BURSA'DA KAR TATİLİ

Bursa'nın İnegöl ve Büyükorhan ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

ÇANAKKALE'DE KAR TATİLİ

Çanakkale'nin Yenice, Çan ve Ayvacık ilçelerinde 3 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildiği duyuruldu.

BALIKESİR'DE KAR TATİLİ

Balıkesir'in Manyas ilçesinde, ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği bildirildi.

AĞRI'DA KAR TATİLİ

Ağrı'da, kar yağışı sonrası köy yollarında aşırı buzlanma görüldüğü, bu nedenle Ağrı merkeze bağlı taşıma kapsamındaki köy okullarında eğitime ara verildiği belirtildi.

ADIYAMAN'DA KAR TATİLİ

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde, Bitlis merkez ve Mutki ilçesi ile bağlı köylerde ve Tunceli'de yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

KARAMAN'DA KAR TATİLİ

Karaman'ın Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla ilçelerinde ve Kocaeli'nin Başiskele, Gölcük ve Kandıra ilçelerindeki tüm okullar ile Derince, Körfez ve İzmit ilçelerinde taşımalı sistemdeki okulların, Kırşehir'de il genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarının tatil edildiği duyuruldu.

KIRIKKALE'DE KAR TATİLİ

Kırıkkale'de, yoğun kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle kent merkezi ve tüm ilçelerde resmi ve özel anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, rehberlik araştırma merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde bugün eğitime ara verildi.

BİNGÖL'DE KAR TATİLİ

Bingöl'de il merkezi ve ilçelerdeki ilk ve orta dereceli okulların, Antalya'nın Akseki ve İbradı ilçelerinde, Zonguldak'ta, il merkezi, belde, bağlı köyler ile Ereğli, Alaplı, Kozlu ve Kilimli ilçelerinde, yaygın, örgün ve özel eğitim kurumlarında eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.

DENİZLİ'DE KAR TATİLİ

Denizli'nin Çameli, Çardak ve Tavas ilçelerinde yoğun kar ve olumsuz hava şartlarından dolayı okullar tatil edildi. Pamukkale ilçesinde Akdere, Belenardıç, Gözler, Güzelpınar ve Uzunpınar mahallelerindeki okullar, Babadağ, Honaz ve Çal ilçelerindeki taşımalı okullar ile Akbaş ve Karaçay mahallelerindeki okullarda eğitime ara verildi.

BURDUR'DA KAR TATİLİ

Burdur'da, olumsuz hava şartları ve buzlanma nedeniyle kent merkezi ve merkeze bağlı köyler ile Ağlasun, Çavdır, Gölhisar ve Yeşilova ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

DÜZCE'DE KAR TATİLİ

Düzce'de, yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde okulların tatil edildiği bildirildi.

ERZİNCAN'DA KAR TATİLİ

Erzincan'da, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki tüm okul öncesi eğitim kurumları, ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim ve öğretim kurumlarının bugün tatil edildiği belirtildi.

SAKARYA'DA KAR TATİLİ

Sakarya'da, Karasu, Kocaali, Kaynarca, Söğütlü, Ferizli ve Hendek ilçelerindeki tüm okullar ile Adapazarı, Serdivan, Erenler, Sapanca, Karapürçek ve Akyazı ilçelerinde taşımalı sistemdeki okullarda kuvvetli kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.

MERSİN'DE KAR TATİLİ

Mersin'in Gülnar ilçesi ve Batman'ın Sason ilçesindeki okullar da tatil edildi.

VAN'DA KAR TATİLİ

Van'ın Çaldıran ilçesinde, Erzincan genelinde ve Muş'un Varto ilçesinde yoğun kar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

İstanbul da yarın için okullar tatil olacak mı? Tüm veliler ve öğrenciler kar tatil haberlerini araştırmaya başladı. Kar tatili olan iller haberimizde mevcut. Yurdun bir çok bölümünde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Başta Çorum, Balıkesir ve Çanakkale olmak üzere bir çok ilimizde okullar tatil edildi. İşte tüm tatil haberleri burada.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...