Tgrt Haber
30 Haziran 2014 17:53

İşte Bilic'in transferini beklediği 6 isim!

Bilic'in dört gözle bekliyorum dediği isimlerden Töre, Mitro ve Lanzini bu hafta imza atacak.

İşte Bilic'in transferini beklediği 6 isim!
slaven biliç,transfer,töre,lanzini,

Beşiktaş'ta Almanya kampı başlarken teknik direktör Slaven Bilic, yönetime transfer mesajı verdi.Futbol Direktörü Önder Özen ile cuma günü bir araya gelip tüm sorunları çözen ve yönetimle de 5 transfer konusunda anlaşan Hırvat hoca, yönetime "Bu transferler ne kadar erken gelirse bizim için o kadar kıymetli" dedi. Yönetimle görüşen Bilic, bu detaya dikkat çekti
ŞARTLARI ANLIYORUM AMA!
"Biliyorsunuz Ağustos ayında çok kritik 4 maç var ve biz başarılı olup Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz. Bunu başarmamız için de takviyelere çok ihtiyacımız var. Şartlar biliyorum zor. Sıkıntılar da var. Bunu da anlıyorum. Ancak yöneticilerimiz transferler konusunda ne kadar acele ederse, ne kadar çabuk onları kampa yetiştirirse bizim için Şampiyonlar Ligi şansı artar. En çabuk şekilde oyuncuları buraya bekliyorum."
Bilic'in "Bir an önce kampa gelsinler" dediği transferlerde son durum şöyle:
Gökhan Töre: Ahmet Bulut pazarlıklara başladı. Rubin Kazan 6 milyon euroya indi ancak Kartal 3 veriyor. Töre, "Beşiktaş'a verin" baskısı yapıyor. 1-2 güne bonservis olmazsa kiralık olarak iş bitebilir.
Lanzini: Kendisiyle anlaşıldı, River Plate'in alacağı vergilerde sorun çözülemedi. O da an meselesi.Mitroglou: Yunanistan elendi, kendisiyle 2.5 milyon euroya anlaşıldı. Fulham opsiyon konusunda taviz vermiyor. Kartal, 3 milyon euro maddesini koydurursa her an iş bitebilir.
SAĞ BEK KRİZİ VAR
Moledo: Metalist başkanı bulunamadığı için gecikti. Bir haftaya bitme ihtamali yüksek. Sefa veya Tarık: Sağ bek konusunda ön planda Sefa var. Kayseri 5 milyon eurodan inmedi, Eskişehir de Tarık için aynı fiyatı çekti. Pazarlıklar iki cepheyle de sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...