Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Haziran 2014 10:37

Karagül dizisi o kanalda kaldı

FOX TV'nin en çok izlenen dizisi Karagül'e, bütün kanallar rekor ücretlerle teklif yaptılar...

Karagül dizisi o kanalda kaldı
karagül dizisi, karagül, karagül fox tv, magazin magazin haberleri,

Dizinin aldığı rating bütün kanal yöneticilerinin iştahını kabarttı ve başta Star TV olmak üzere Show TV, Kanal D ve son dönem içerisinde ATV diziyi transfer etmek için uğraş verdi. Karagül dizisine bölüm başı çok yüksek ücretin yanı sıra 3-4 milyon lira gibi büyük transfer paraları teklif edildi. Star TV uzun süre diziyi transfer etmek için ısrar etti. Bu sırada Karagül dizisinin ne karar vereceğini merak ediyor. Şükrü Avşar merak edilen kararı geçtiğimiz gün verdi. Karagül, bütün teklifleri reddederek Fox TV ekranlarında kaldı.
Geçtiğimiz sezon bölüm başı 600 bin lira kazanan Karagül dizisi, bu sezon bir rekora imza atıyor. Karagül dizisi bölüm başına önceki ücretinin tam 3 katı olan 1 milyon 800 bin lira alacak. Türk dizilerinden hiçbirisi bu kadar yüksek bir fiyata ulaşamamıştı. Bu alanda Karagül bir rekor kırdı. Muhteşem Yüzyıl 1.5 milyon lira ile yüksek fiyatlı bölüm başı ücretine sahipken, Karagül dizisi onu geçerek yeni rekorun 1 milyon 800 bin lira ile sahibi oldu. Kurtlar Vadisi ise senelik bölüm başı 1.6 milyon lira kazanıyor. Bu sezon dizilerin bölüm başı ücretleri 2 milyon liraya dayanacak gibi görünüyor. Sektörde ki büyüme ilerleyen günlerde Karagül'ün rekorunun kırılması ile kendinden bahsettirebilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...