Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Şubat 2014 09:16

'Kurt Seyit ve Şura' dizisi Rus basınında

'Kurt Seyit ve Şura' çekimleri Rusya'nın St. Petersburg kentinde devam ediyor.

'Kurt Seyit ve Şura' dizisi Rus basınında
Kurt Seyit ve Şura dizisi, kurt seyit ve şura çekimleri, rusya'da dizi çekimi, Rusya'Da kurt seyid ve şura dizisi çekimi,

Dizinin balo sahneleri, Rusya'nın en görkemli saraylarından biri olan Marble Palace'da gerçekleşti. Eksi 21 dereceye rağmen çekimlerine büyük bir disiplinle devam edilen diziye Rus basını büyük ilgi gösterdi. 'Rusya'nın Sesi'nde 'İmparatorluk yıkıntıları üzerinde vals' başlığıyla kullanılan haberde dizi çalışanları konuk edildi. Tatlıtuğ'un sette çekilen fotoğrafıyla yayımlanan haberde, set ekibinde yer alan bir Rus çalışanının set hakkında görüşlerine verildi. İsmi açıklanmayan set çalışanı, “Türk çekim ekibi kendini tamamen işine adıyor. Biz 12 saatlik çekim gününe alışığız, Türk konuklarımız ise 16 saat çalışıyor” dedi.
KURT SEYİT VE ŞURA  DİZİSİNİN KONUSU
Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın vals sahneleri izleyenleri hayran bıraktı. Nermin Bezmen'in 'Kurt Seyt ve Shura' adlı kitabından uyarlanan dizi, yüzyıl başı Rusya'sından 1920'lerin İstanbul'una uzanan dönemde yaşanan tutkulu bir aşk hikayesini konu alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un muhafız alayının cesur subayı, Kırım Türk'ü Kurt Seyit karakterini canlandırdığı dizide; Kurt Seyit'in ilk görüşte aşık olduğu, soylu bir ailenin güzel kızı Şura karakterini ise Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...