Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Mart 2014 08:23

Kurtlar Vadisi oyuncusu öldürüldü

Kurtlar Vadisi'nin yanı sıra birçok dizide oynayan Nihat Kantemir, Sefaköy'de arabasına binerken silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

Kurtlar Vadisi oyuncusu öldürüldü
kurtlar vadisi,oyuncu,ölüm,nihat kantemir,

Kurtlar Vadisi'nin yanı sıra- birçok tiyatro oyunu ve dizide oynayan Nihat Kantemir'in yaşamını yitirdiği olay şöyle gelişti:
KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU
Sefaköy Maslakçeşme Caddesi üzerindeki evinden saat 14.00 civarında çıkan Nihat Kantemir aracına bindi. Bu sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi Kantemir'in yanına gelip tabancayla kurşun yağmuruna tuttu. Saldırgan olay yerinden koşarak kaçarken, olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil ve polise bildirdi.
14 BOŞ MERMİ KOVANI
Olay yerine gelen ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılan genç oyuncu yapılan tıbbi müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Meydana gelen silahlı saldırıda polis olay yerinde 14 boş mermi kovanı buldu. Olayı duyan genç oyuncunun yakınları ve arkadaşları sinir krizleri geçirirken kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı. Atölye Kiler oyuncuları kadrosunda yer alan genç oyuncu son olarak Kurtlar Vadisi dizisinde rol almıştı. Genç oyuncunun öldüğünü duyan yakınları da sinir krizi geçirdi. Polis cinayetten sonra izini kaybettiren saldırganı yakalamak için çevre işyerlerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı

Kurtlar Vadisi oyuncusu öldürüldü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...