Tgrt Haber
06 Kasım 2014 10:34

'Kurtlar Vadisi Pusu' bu akşam yeni bölümü yayınlanacak mı?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, dizi setinde kaza geçirmişti. Kazadan sonra dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu

'Kurtlar Vadisi Pusu' bu akşam yeni bölümü yayınlanacak mı?
kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu yeni bölüm,necati şaşmaz,kaza,yeni bölüm,

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar rolünü canlandıran Necati Şaşmaz'ın geçirdiği trafik kazasından sonra akıllarda tek bir soru var. Dizinin 236.bölümünün fragmanının Kanal D tarafından yayınlanmaması da bu yayınlanmaması iddiasını güçlendirir nitelikte.
Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam yeni bölümü yayınlanacak mı?Kurtlar Vadisi Pusu 236.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sonra ise akıllara Yeni bölüm olan 236.bölümü yayınlanacak mı sorusunu akıllara getirdi.En son iki hafta önce reyting kaygısı yüzünden Beşiktaş maçı olduğu gün yeni bölümü yayınlanmayan dizinin yeni bölümünde ise aynı taktik bekleniyor. Başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın geçirdiği kaza ise yeni bölümün  yayınlanmaması için büyük nedenlerden.Cumartesi akşamı 'Kurtlar Vadisi' dizisi setinde geçirdiği kaza sonrası ameliyata alınan Necati Şaşmaz, bugün taburcu oldu.Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, öğle saatlerinde tedavi gördüğü hastaneden büyük bir gizlilik içerisinde ayrıldı.
YÜZÜNE KORUYUCU MASKE TAKTI
Yakınlarının eşliğinde tekerlekli sandalye ile hastaneden çıkış yapan ünlü oyuncunun yüzüne koruyucu maske taktığı öğrenildi. Doktoru, Necati Şaşmaz'ın tedavisinin evinde devam edileceğini söyledi. Vadi'nin geçtiğimiz sezon yayınlanan bölümlerinde Suriye'ye giden Polat Alemdar, senaryo gereği yaralanınca bu maskeyi takmıştı.
KARDEŞİYLE İPLER TAMAMEN KOPTU!
Necati Şaşmaz, Pana Film'i kuran, kendisine Polat Alemdar rolünü veren kardeşi Raci Şaşmaz'la 1 yıl önce kavga edip ortaklığını bitirmişti. O günden beri hiç konuşmayan iki kardeş babaannelerinin cenazesinden bile yan yana gelmedi.
KARDEŞİNİ ZİYARET ETMEDİ
Şaşmaz, Pazar günü ciddi bir trafik kazası geçirdi, ölümden döndü. Raci Şaşmaz, çene kemiği iki yerinden kırılan, zor bir ameliyat atlatan kardeşini hastanede ziyaret bile etmedi. Aile, iki kardeş arasındaki bu bitmek bilmeyen küslük nedeniyle çok üzgün.
ABİSİNE GEÇMİŞ OLSUN BİLE DEMEDİ
Trafik kazası geçiren Necati Şaşmaz'ı kardeşi Raci Şaşmaz ne telefonla aradı ne de hastanede ziyaret etti. Dizinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz geçen Pazar günü dizi setinde trafik kazası geçirdi. Çene kemiği iki yerinden kırılan Şaşmaz'a doktoru konuşma yasağı koydu. Alt ve üst çenesi 4 hafta süreyle birbirine kitli kalacağı için sadece sıvı gıdalar alabilecek ve pipet ile beslenecek. Anlaşılan o ki Necati Şaşmaz'ın bu hali bile kardeşi Raci Şaşmaz'ın yüreğindeki buzları eritmeye yetmedi. İki kardeşin küs olduğunu televizyon sektöründe bilmeyen yoktur.

Kaynak Stargazete

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...