Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Şubat 2014 22:55

Kurtlar Vadisi Pusu'da borsa soruşturması

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 213. bölümünde Savcı Leyla'nın yürüttüğü borsa soruşturması ve operasyon ağızları açık bıraktı.

Kurtlar Vadisi Pusu'da borsa soruşturması
kurtlar vadisi, kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi pusu 213. bölüm, savcı leyla, borsa soruşturması,

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi, finansal operasyonlar ve borsa manipülasyonlarıyla ilgili sahneleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Vadi'nin 213. bölümünde Savcı Leyla'nın yürüttüğü soruşturma esnasında KGT (Kamu Güvenliği Teşkilatı) bazı ofislere eş zamanlı baskınlar yaptı. Baskınlar neticesinde ele geçirilen flash bellekler ve operasyon sonrası ifadeye çağırılan şahısların verdiği ifadeler şaşırtıcı bir sonuç ortaya çıkardı. Buna göre, Borsa İstanbul üzerinde oynanan oyunun Londra merkezli bir şebeke tarafından yönetildiği ortaya çıktı. Londra'dan her seans için ayrı ayrı gönderilen e-postalar, İstanbul'daki işbirlikçiler tarafından değerlendiriliyor, e- postadaki talimata göre, borsada gerektiğinde yüklü alımlar yapılıyor, gerektiğinde ise yüklü satışlar yapılıyordu.
İTİRAF ETTİLER
Savcı Leyla'ya konuşan işbirlikçiler, yapılanları itiraf edince, operasyonun kapsamı genişletildi. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 213. bölümündeki bu sahne, akıllara 17 Aralık operasyonuyla başlayan borsa manipülasyonları ve finansal operasyon söylentilerini getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...