Tgrt Haber
01 Temmuz 2014 16:19

Kurtlar Vadisi Pusu'da sürpriz gelişme!

Ekranların en çok sevilen ve büyük bir beğeniyle izlenen reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezona bomba gibi sürpriz yeniliklerle geliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu'da sürpriz gelişme!
Kurtlar Vadisi Pusu,ekranların sevilen dizisi,kvp,kurtlar vadisi pusu,

Ekranların en çok sevilen ve büyük bir beğeniyle izlenen reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu(KVP) geçtiğimiz hafta unutulmaz muhteşem bir finale imza atmıştı.KVP izleyenlerini çok yakından ilgilendiren çok sürpriz bir gelişme yaşandı.Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon için çok sürpriz gelişmelere sahne oluyor.
ATV ekranlarının büyük bir tutkuyla izlenen unutulmaz efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu önümüzdeki sezon sürpriz gelişmelerine bir yenisini daha ekledi.Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon için ATV’den KANAL D’ye transfer olmuştu.Abdülhey’in de diziden ayrılması Kurtlar Vadisi’nde işleri iyice sarpa sarmıştı.KVP’de şimdi ise yönetmen değişti.KVP’de yeni yönetmen Serdar Akar oldu.
YENİ YÖNETMEN AKAR OLDU
Rekor bir ücretle bölüm başı 2 milyon TL'ye Kanal D ye transfer olan efsanevi dizi Onur Tan ile yolları ayırdıktan sonra yeni yönetmenini belirledi. Kurtlar Vadisi'nin yeni yönetmeni ehil yönetmen Serdar Akar oldu.
TARİHİ BÖLÜMLERE İMZA ATMIŞTI
Eski vadi döneminde dizide vazife yapan ve tarihi bölümlere imza atmış olan Serdar Akar Türk dizi sektörünün de önde gelen isimlerinden biri olarak biliniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...