Tgrt Haber
02 Aralık 2014 08:15

Kurtlar Vadisi Pusu'nun ünlü oyuncusu o diziye transfer oldu

Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu'da canlandırdığı 'Dişçi' karakteri ile dikkatleri üzerine çeken, Kemal Topal, yeni sezonda 'Filinta' dizisi ile anlaştı.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun ünlü oyuncusu o diziye transfer oldu
kurtlar vadisi pusu,ünlü oyuncu,kemal topal,filinta dizi,transfer,

Geçtiğimiz sezon Kurtlar Vadisi Pusu'da canlandırdığı 'Dişçi' karakteri ile dikkatleri üzerine çeken, İstanbul Devlet Tiyatrosunun usta oyuncularından Kemal Topal, yeni sezonda 'Filinta' dizisi ile anlaştı. Osmanlı dönemini konu alan sezonun iddialı dizilerinden Filinta, oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. TRT 1'de yayınlanacak olan ve yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın yaptığı projede, Mehmet Özgür, Onur Tuna, Bülent Alkış gibi oyuncular bulunuyor. Daha önce Bir İstanbul Masalı, Kurt Kanunu, Kurtlar Vadisi pusu gibi projelerde yer alan Kemal Topla, Filinta'da da 'sadrazam' karakteri ile rol alacak olan Kemal Topal, Filinta dizisinin çekimleri, İzmit'te özel olarak kurulan dev platoda devam ediyor. Dizi Aralık ayında TRT 1'de ekranlara gelecek.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun ünlü oyuncusu o diziye transfer oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...