Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Nisan 2014 22:32

Ledin Reklam Türkiye takım kaptanı değişti, Yener Yılmaz geldi

Türkiye’de faaliyetlerine 2007 yılında başlayan Ledin Reklam, 2014 yılı başından itibaren yeni ve tecrübeli bir yönetici olan Yener Yılmaz’ın kaptanlığında faaliyetini sürdürme kararı aldı.

Ledin Reklam Türkiye takım kaptanı değişti, Yener Yılmaz geldi
Türkiye’de faaliyetlerine, 2007 ledin reklam, ledin reklam türkiye, yeni takım kaptanı, yener yılmaz, ledin reklam yener yılmaz,

Uluslararası şirketlerin açık hava reklamcılığı ve kurumsal proje uygulama alanlarında çözüm ortağı olan Ledin Reklam, 1994 yılında Almanya’da kuruldu. Bu alandaki bilgi ve tecrübelerini 2007 yılında Türkiye'ye taşıyarak hız kesmeden büyümesine devam ediyor. 2014 Ocak ayında Ledin Reklam Türkiye operasyonunda yapılan görev değişikliği ile Yener Yılmaz göreve getirildi. Evli ve bir çocuk babası olan Yener Yılmaz’ın gelişiyle birlikte firmanın Türkiye operasyonunda şekillenen yeniden yapılanma süreci, başarıyı da beraberinde getirecek yeni yatırımlarla devam ediyor. Yapılan bu yeni yatırımlar neticesinde “En iyi kalite bizim standardımız” sloganına yakışan bir hizmet anlayışıyla faaliyetlerine ve büyümesine hız kesmeden devam eden Ledin Reklam, genç ve profesyonel ekibiyle birlikte tasarımdan üretime tüm operasyonel kabiliyetleri kendi bünyesinde çözmenin farklılığı ile müşterilerine hizmet veriyor. Ledin Reklam Türkiye Sorumlusu Yener Yılmaz, yaptıkları yatırımlar hakkında; “Şirketimizde yeniden şekillenen oluşum ve yapılandırmalar neticesinde sektörün her türlü taleplerini karşılayabilecek hem butik, hem de bir reklam fabrikası olma yönünde gerekli adımları attık ve bu yöndeki yatırımlarımız devam ediyor. Bundan böyle sektörün ihtiyaç duyacağı tüm talepler için profesyonel çözümlere ulaşmanın adresi Ledin Reklam olacak. Ayrıca 12 ülkeye yapmakta olduğumuz projeler ile ülke ekonomisine de katkı sağladığımızı ifade etmeliyim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...