Tgrt Haber
11 Kasım 2015 17:21

Levent Üzümcü nefret kustu

Ünlü oyuncu Levent Üzümcü, şahsi Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla büyük tepki çekti.

Levent Üzümcü nefret kustu
levent üzümcü,

Muhalif çıkışlarıyla tanınan ve toplum tarafından çoğu kez yoğun tepkilerle karşılaşan Levent Üzümcü, yine tepki çekecek bir paylaşıma imza attı.

1 Kasım seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte AK Parti'nin %49,5 oranında oy almasına içerleyen ve bunu kelimelere döken Üzümcü adeta nefret kustu.

Seçmenlere 'küfürbaz' yaftasını yapıştıran Levent Üzümcü, Türkiye'yi de cehenneme benzetti. 'Küfürbaz güruh ülkeyi esir aldı' diyen Levent Üzümcü, adeta yaşadığı ve vatandaşı olduğu ülkeye kin ve nefret savaşı açtı.

Vatandaşın da büyük tepkisine maruz kalan bu paylaşımların altında sosyal medya kullanıcıları çok sayıda yorumda bulundu. Ünlü oyuncuyu kınayan ve halkı bölmekle suçlayan takipçilerinin çoğu, bu paylaşımlardan sonra Üzümcü'yü takip etmekten vazgeçtiklerini belirttiler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...