Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Nisan 2019 15:41

Lider Başakşehir Konyaspor'u 2-0 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir, Atiker Konyaspor ile karşılaştı. Maçı 2-0 Medipol Başakşehir kazandı.

Lider Başakşehir Konyaspor'u 2-0 mağlup etti
başakiehir,konyaspor,medipol başakşehir atiker konyaspor maçı,başakşehir konyaspor maçını canlı izle,başakşehir konyaspor maçını şifresiz veren kanallar,beinsports 1 canlı izle

Geçen hafta Kayseri deplasmanında inanılmaz bir şut istatistiği yakalamasına rağmen beraberliği 90+7'de kurtaran Medipol Başakşehir, sahasında Atiker Konyaspor'u 2-0 yenerek Galatasaray ile arasındaki 6 puanlık farkı korumayı başardı. 

Karşılaşmaya kontrolü ele alarak başlayan Medipol Başakşehir oyunun hakimiydi.  18. dakikada son çizgiye inen Visca'nın yerden altıpas önüne çevirdiği topa Elia dönerek vurdu ve topu ağlara gönderdi. Ancak golün ardından yapılan VAR incelemesinde, Mossoro'nun pası verdiği sırada Visca'nın ofsaytta olduğu gerekçesiyle gol iptal edildi. 

Ev sahibi ekip iyi başladığı 2. yarının başında golü de buldu. Robinho'nun çevirdiği top boşta kaldı, uzaklaştırmaya çalışan Ali Turan da geç kalınca araya giren Mossoro takımını öne geçiren isim oldu. 

Golden sonra oyun tamamen Başakşehir'in istediği hale geldi. 68. dakikada da sezonun yıldızı Visca çaprazdan çok sert bir şutla farkı ikiye çıkardı. Boşnak yıldız böylece ligdeki 11. golüne imza attı. Visca'nın asist sayısı da 12. 

Kalan bölümde Konya umutlanacak golü bulamadı ve mücadele 2-0 sona erdi. Böylece puanının 61'e çıkaran Medipol Başakşehir, Galatasaray'la arasındaki 6 puanlık farkı korudu. Konuk takım ise 35 puanda.  

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - ATİKER KONYASPOR: 2-0

STAT: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı
HAKEM: Serkan Çınar

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Mahmut, Attamah, Clicy, Emre Belözoğlu, Visca, İrfan Can Kahveci, Mossoro, Elia, Robinho
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Opanasenko, Ali Turan, Filipovic, Zuta, Jonsson, Jevtovi, Amir, Milosevic, Fofana, Jahovic
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...