Tgrt Haber
01 Şubat 2022 10:07

Maske Kimsin Sen final mi yapacak? Maske Kimsin Sen neden kaldırıldı?

Maske Kimsin Sen yayın hayatına başladığı ilk günlerden bu yana tartışmalara neden oldu. FOX TV ekranlarında yayınlanan programın final yapacağı iddia edildi. Peki Maske Kimsin Sen ne zaman final yapacak, neden kaldırıldı? Jüri koltuğunda Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un oturduğu yarışma hakkında son gelişmeler…

Maske Kimsin Sen final mi yapacak? Maske Kimsin Sen neden kaldırıldı?
maske kimsin sen,,dizi,,yarışma,

Her Cuma ve Cumartesi akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan eğlence programı Maske Kimsin Sen final iddiaları yarışmanın sevenlerini meraklandırdı. Peki Maske Kimsin Sen yayından kaldırıldı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasının olduğu geçtiğimiz hafta yayınlanan genelgede, "toplumun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı gözlenen ve son günlerde özellikle yabancı içeriklerin uyarlaması şeklinde ekranlara gelen televizyon programlarının toplum üzerindeki yıkıcı etkilerini bertaraf edecek adımlar ivedilikle atılacağı" ifadeleri yer almış ve bu durum Maske Kimsin Sen yarışmasının iptal edileceği ihtimallerini güçlendirmişti. 

MASKE KİMSİN SEN FİNAL Mİ YAPACAK? 

Maske Kimsin Sen "paganizm ve satanizm propagandası yapıldığı" iddiasıyla çok sayıda eleştiri almış ve yayından kaldıracağı iddiaları gündeme gelmişti. Gazeteci Bircen Altuntaş sunuculuğunu Tansel Öngel'in yaptığı ve jüri koltuğunda Alican Yücesoy, Melis Sezen, Eda Ece ve Doğu Demirkol'un oturduğu programın yayından kaldırıldığını ifade etti. İddialara göre Maske Kimsin Sen 9.bölümde final yapacak. 

Maske Kimsin Sen final mi yapacak? Maske Kimsin Sen neden kaldırıldı?

Dünyada büyük ses getiren yarışma programı “Maske Kimsin Sen?” Türkiye’de yayınlandığı günden bu yana tepki topladı. Maske Kimsin Sen yarışması kendi alanlarında ünlü isimler farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylerken jüri üyeleri, stüdyodaki ve ekran başındaki seyirciler yarışmacının kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyor. 

MASKE KİMSİN SEN NEDEN FİNAL YAPTI? 

Maske Kimsin Sen final iddiaları devam ederken kanaldan ya da jüri üyelerinden resmi bir açıklama gelmedi. Yarışma daha önce "paganizm ve satanizm propagandası yapıldığı" nedeniyle eleştirilerin hedefine oturmuştu. Cumhurbaşkanının imzasıyla Resmi Gazete’de genelge yayınlanan "toplumun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı gözlenen ve son günlerde özellikle yabancı içeriklerin uyarlaması şeklinde ekranlara gelen televizyon programlarının toplum üzerindeki yıkıcı etkilerini bertaraf edecek adımlar ivedilikle atılacağı" ifadeleri Maske Kimsin Sen final nedeni olarak görülüyor. Maske Kimsin Sen 9. bölümde final yapacağı iddia ediliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...