Tgrt Haber
21 May 2014 15:03

Milyoner yarışmasında Sivaslı genç geceye damgasını vurdu

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Sivaslı bir yarışmacı geceye damgasını vurdu.

Milyoner yarışmasında Sivaslı genç geceye damgasını vurdu
miyoner yarışması,sivaslı genç,kim milyoner olmak ister,

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Sivaslı bir yarışmacı geceye damgasını vurdu.'Kim Milyoner Olmak İster'e yarışmacı olarak katılan 22 yaşındaki Sivaslı Osman Zahid Deliser, sempatik tavırları ve doğallığıyla dikkat çekti.
BİLDİĞİ SORUYU BABASINA SORUNCA...
'İki elin işaret parmaklarına takılan mızraplarla çalınan enstrüman hangisidir' sorusuna telefon joker hakkını kullanan Osman Zahid Deliser, daha sonra bildiği bir soruyu babasına sorduğunu farkedince ''Ana biliyom ben bu soruyu. Neyse babama derim ben biliyom bu soruyu diye'' diye konuştu. Kendi çocukluğunun farklı geçtiğini ve zaman zaman çelik çomak oynadıklarını anlatan Deliser, seyirci joker hakkını kullanarak seyirciye sorduktan sonra aldığı cevap karşısında ''Seyirciye sonsuz teşekkürler, herkes C şıkkı demiş bende C diyorum'' dedi. Deliser, sorunun soruluş biçimiyle ilgili yaptığı yorumuyla selçuk yöntem ve stüdyodakilerin gülme krizine girmesine neden oldu. Osman Zahid, İnönü Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde üçüncü sınıf öğrencisi. Kazandığı para ile araba almayı planlıyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...