Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Haziran 2016 10:58

Nagihan, ‘Sabaha kadar uyuyamıyorum’

Geçtiğimiz günlerde ödül oyununda yaşadığı sakatlık sonrası Survivor'da geleceği merak konusu olan Nagihan Karadere, 'Sabaha kadar uyuyamıyorum. Dokunuyorum, dualar ediyorum,' dedi.

Nagihan, ‘Sabaha kadar uyuyamıyorum’
Nagihan karadere, survivor

Survivor’da Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında oynanan ödül oyunu sırasında Nagihan'ın yaşadığı sakatlık herkesi şoke etmişti. Damla ile kıyasıya bir mücadeleye girdiği sırada yanlış bir hareket sonucu acı içinde kalarak sakatlanan Nagihan'ın durumu merak konusu olmuştu. Nagihan yaşadığı üzücü sakatlığın ardından dün adaya geri döndü. Doktor gözetiminde olan ve şuan için oyunlarda da oynamayan Nagihan sakatlığına ilişkin açıklamalar paptı.
‘KALÇA KISMINDA PATLAMA SESİ DUYDUM’
Nagihan "Son sayıya gelmiştik ve benim alacağım sayı kazanmaya yetebilirdi. Saniyelik bir hamleyle bayrağa uzanmama rağmen kaybedeceğimi biliyordum ve çok büyük bir risk aldım. Oturur pozisyonda atladım, ayağım kaydı ve kalça kısmımda bir patlama sesi duydum. O an dünya başıma yıkıldı. Survivor'ın sonunda bunu yaşamak beni çok üzdü. Son hafta kalmışken ve performanslarımızı sergileme açısından ben bununla nasıl baş edeceğim bilmiyorum. Sabaha kadar uyuyamıyorum. Dokunuyorum, dualar ediyorum, her şeyin hayırlısı. Keşke böyle olmasaydı" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...