Tgrt Haber
06 May 2021 11:51

Netflix, The Irregulars dizisini iptal etti

Netflix, ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan The Irregulars dizisini ilk sezonun yayınlanmasından bir ay sonra iptal etti.

Netflix, The Irregulars dizisini iptal etti
netflix,,dizi,,The Irregulars,,iptal,

İngiliz senarist Tom Bidwell tarafından Netflix için hazırlanan doğaüstü Sherlock Holmes draması The Irregulars sürpriz bir kararla iptal edildi. Londra'yı doğaüstü ögelerden kurtaran Dr. Watson için çalışan Baker Street Irregulars'ı anlatan 8 bölümlük dizinin ilk gösterimi mart ayında yapılmış ve fantastik drama sevenlerin büyük beğenisini kazanmıştı. Dizi ayrıca trend lislesindeki ilk 10 proje arasında yer almayı başarmıştı.

İzleyiciler dizinin iptaline tepkili

İlk sezonunun ardından geniş bir hayran kitlesi oluşan dizinin iptali pek çok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. İzleyiciler, sosyal medya üzerinden alınan karara tepkilerini dile getirdi.

Netflix, The Irregulars dizisini iptal etti
(Netflix'in iptal ettiği The Irregulars dizisi büyük ilgi görmüştü)

Dizi karamsar bir sezonla sona erdi

Thaddea Graham, McKell David, Harrison Osterfield, Jojo Macari ve Darci Shaw gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran dizi, İngiltere'nin başkenti Londra'da geçiyor. Dizide Doctor Watson ve onun sır dolu ortağı Sherlock Holmes'ün suçları çözmek için iş birliği yaptığı bir grup sokak çetesi anlatılıyor. Senaryosunu Tom Bidwell'in yazdığı dizideki olayların her şeyi karamsar ve korkutucu bir tarafa evirdiği düşünülüyor. 

İptal sebebi açıklanmadı

Netflix’in The Irregulars’ı neden iptal ettiği ise henüz bilinmiyor. Yakın zamanda platformdan bir açıklama bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...