Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Eylül 2018 20:03

Nihat Doğan programdan kovuldu iddiası

11-16 yaşındaki kız çocuklarını evde alıkoyma iddiasından sonra Beyaz TV yönetiminin, sabahları magazin programında yorumculuk yapan Nihat Doğan'ın işine son verdiği iddiası sosyal medyada çok konuşuldu.

Nihat Doğan programdan kovuldu iddiası
Nihat Doğan

Beyaz TV'nin, ortaya çıkan "Küçük kız istismarı" iddialarının ardından Nihat Doğan'la yollarını ayırdığı iddia edildi.

ÖZGECAN HAKKINDAKİ TWEETLERİYLE ÇOK KONUŞULMUŞTU

Nihat Doğan'ın Beyaz TV'deki "Söylemezsem Olmaz" programında yer almayacağı iddia edildi. Bilindiği gibi Nihat Doğan, 11 ve 16 yaşlarındaki iki kız çocuğunu evinde alıkoyma iddiasıyla suçlanıyordu. Nihat Doğan daha önce Ankara'daki otel skandalı, sonrasında Özgecan Aslan hakkında attığı tweetlerle çok konuşulmuştu.

TEPKİLER GELİNCE TWEETİ SİLMİŞTİ

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi Türkiye'yi derinden yaralamıştı. Sosyal medyada konu hakkında milyonlarca paylaşım yapılırken türkücü Nihat Doğan'ın attığı tweet büyük tepki çekmişti. Tepkiler üzerine Nihat Doğan attığı tweeti silmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...