Tgrt Haber
11 Eylül 2018 23:47

Nihat Doğan'dan flaş açıklama

11 ve 16 yaşındaki kız çocuklarını alıkoyduğu iddia edilen Nihat Doğan, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Beyaz TV ailesinin zarar görmemesi adına soruşturmanın devamı müddetince programlarımıza ara verdiğimizi saygılarımla bildiririm." dedi.

Nihat Doğan'dan flaş açıklama
Nihat Doğan

Hakkında 11 ve 16 yaşıdaki iki kız çocuğunu alıkoyduğu gerekçesiyle soruşturma açılan Nihat Doğan sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Beyaz TV ailesinin zarar görmemesi adına soruşturmanın devamı müddetince programlarımıza ara verdiğimizi saygılarımla bildiririm." dedi.

Nihat Doğan'ın açıklamasının tamamı şu şekilde:

"Basında aleyhimize başlatılan karalama haberler ve amacı belli olmayan saldırılara karşı herhangi bir yanlış anlaşılmanın oluşmaması ve haklarımızın daha çok zayi edilmemesi ve bireyi olduğum beyaz tv ailesinin zarar görmemesi adına soruşturmanın devamı müddetince programlarımıza ara verdiğimizi saygılarımla bildiririm."

"İTLER İSTİYOR DİYE, ATLAR ÖLMEZ, BİZ ÖLMEYİZ" DEMİŞTİ

Nihat Doğan bir önce paylaşımında ise, "Yokluklarımızda varlık arayan İtler İstiyor diye, Atlar ölmez, Biz ölmeyiz. Haydi ekran başına biz başladık." demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...