Tgrt Haber
30 Ekim 2018 12:06

O dizi reyting engeline takıldı! Final yaparak ekrana veda etti

O dizi reyting engeline takıldı! Final yaparak ekrana veda etti.

O dizi reyting engeline takıldı! Final yaparak ekrana veda etti
can kırıkları

ATV'nin iddialı dizilerinden olan Can Kırıkları, 4'üncü bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. Dizinin son bölümünün final sahnesinde ise ilginç bir an yaşandı. Zeynep'in Leyla'ya 'Bitti Leyla. Bittik' demesi dikkatleri çekti.

 

Başrollerini Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik'in paylaştığı Can Kırıkları neden bitti? Dizinin başrol oyuncusu Hande Doğandemir'den Can Kırıkları dizisine veda mesajı geldi.

REYTİNG ENGELİNE TAKILDI

ATV'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından olan ancak reyting engeline takılan Can Kırıkları dizisi 4. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti.

GÜZEL HİKAYELER ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Can Kırıkları dizisinin başrol oyuncu Hande Doğandemir, dizinin 29 Ekim Pazartesi ekrana gelen son bölümü sırasında bir veda mesajı paylaştı. Hande Doğandemir diziye veda mesajında, 'Erken bir veda oldu.. Can Kırıkları bu akşam son kez ekranda..Benim güçlü kadınım Leyla seni çok sevdim hikayen yarım kaldı ama seni iyi ki tanıdım..Güzel hikayeler anlatmaya devam edeceğiz elbet karşılığını (!) bulacak. Emeği geçen herkese teşekkürler' notunu paylaştı.

CAN KIRIKLARI NEDEN BİTTİ?

Çarpıcı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Can Kırıkları, reytinglerde ise başarılı olamadı. Dizinin 22 Ekim Pazartesi yayınlanan 3. bölümü reytinglerde Total grubunda 18. sırada, AB'de ise 16. sırada yer alabilmişti. Reytinglerde ilk 10 program arasına bile giremeyen dizi için erken final kararı alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...