Tgrt Haber
31 Aralık 2021 23:18

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'in şampiyonu kim?

Her yıl büyük bir heyecanla izlenen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümü bu yılda ekranlardaki yerini koruyor. Ses yarışması yılbaşı günlerinde yayınlanan bölümünde ünlüleri konuk etmesiyle biliniyor. Fenomen yarışma programı, 31 Aralık Cuma günü yeniden Yılbaşı Özel programıyla yayınlandı. Peki bu yıl O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının şampiyonu kim oldu? İşte detaylar...

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'in şampiyonu kim?
o ses türkiye,yılbaşı özel

Her yıl olduğu gibi bu yılda yeni yıla evinde girecek olan vatandaşların en büyük eğlencelerinden birisi olan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yılda ekranlardaki yerini aldı. Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç ve Murat Boz'un jürisi olduğu fenomen programda bu yılbaşında da kimin şampiyon olacağı merak konusu oldu.

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYON KİM OLDU?

O Ses Türkiye yılbaşı şampiyonu Oğuzhan Koç'un takımı oldu. Oğuzhan Koç'un takımında Eser-Berfu Yenenler çifti yer alıyordu.

Gecenin ikincisi Yasemin Sakallıoğlu, üçüncüsü Gökçe Bahadır, dördüncüsü Feyyaz Şerifoğlu, beşincisi de Damla Sönmez oldu.

YILBAŞI ÖZEL'DE BİRÇOK ÜNLÜ İSİM YER ALACAK

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği programın yılbaşı kadrosunda spor camiasından sinemaya kadar pek çok isim yer alıyor. Bu isimlerin performansları da bir hayli merak konusu.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'in şampiyonu kim?

O SES TÜRKİYE 2022 YILBAŞI KADROSUNDA KİMLER VAR?

TV8 ekranlarının yarışma programı O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel bölümünde ünlü isimleri konuk edecek. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu O Ses Türkiye yılbaşı 2022 kadrosu da belli oldu.

O Ses Türkiye 2022 Yılbaşı kadrosu:

Damla Sönmez
Ozan Akbaba
Hazar Ergüçlü
Perihan Savaş
Gökçe Bahadır
Feyyaz Şerifoğlu
Berfu-Eser Yenenler
Merve Dizdar
Sabri Sarıoğlu
İlayda Alişan
Sarp Akkaya
Yasemin Sakallıoğlu
Cem Davran
Handa Baladın
Simge Aköz
Zeynep Avcı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...