Tgrt Haber
17 Kasım 2021 11:27

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok ne zaman çıkacak? Iron Man Spider Man: No Way Home filminde var mı?

Spider Man: No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) filmin tam fragmanı yayınlandı. Fragmanla birlikte serinin hayranlar ''Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok ne zaman çıkacak? Örümcek Adam filmi oyunları kim? Iron Man Örümcek Adam'da olacak mı?'' sorularına odaklandı. İşte Spider Man No Way Home detayları.

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok ne zaman çıkacak? Iron Man Spider Man: No Way Home filminde var mı?
örümcek adam,spider man no way home,tom holland

Milyonların heyecanla beklediği Marvel Sinematik Evreni filmlerinden Spider Man No filminin ilk uzun fragmanı yayınlandı. Fragman Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filmi hakkında pek çok detay içeriyor. Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminde serinin eski yıldızlarının da yer alması bekleniyor. Fragman Tobey Maguire ve Andrew Garfield hakkında da detaylar içeriyor. 

SPIDER MAN: NO WAY HOME NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filmi fragmanı yayınlandı. İlk uzun soluklu fragman Spider-Man'in yanı sıra filmde izleyicilerin karşısına çıkacak tüm 'kötü' karakterleri, Doctor Strange'i ve diğer önemli unsurları içerirken serinin hayranları fiflmin vizyon tarihi hakkında araştırma yapmaya başladı. 

2019 yapımı Örümcek Adam Evden Uzakta filminin devam niteliğinde olan filmin fragmanında Spider-Man üçlemelerinin yıldızları Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ı da yer alacak gibi görünüyor. , Peter Parker’ın Örümcek Adam olmanın sonuçlarıyla baş etmesini konu alan Spider Man No Way Home ne zaman yayınlanacak? 
Spider Man No Way Home (Örümce Adam: Eve Dönüş Yok) 17 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek. 

ÖRÜMCEK ADAM: EVE DÖNÜŞ YOK FİLMİ OYUNCULARI 

Örümcek Adam: Eve Dönüş (2017) ve Örümcek-Adam: Evden Uzakta (2019) serisinin devamı niteliğindeki Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmi fragmanı serinin hayranlarını heyecanlandırdı. Filmde daha önce Örümcek Adam karakterini canlandırmış Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ın yer alacağı konuşuluyor. Sony Pictures’ın tüm ülkelerde yayınlanan Spider Man: No Way Home fragmanlarında Lizard’ın hayali yumruk yediği kısımlar kesiliyor. Ancak Sony Pictures Brezilya Twitter hesabından paylaştığı fragmanda bu kesinti bulunmuyor. Tom Holland’ın Spiderman’i Electro veya Sandman karakterlerinden birine doğru yönelirken, Lizard’a saldıran biri gözükmüyor fakat Lizard bu sırada hayali bir darbe alıyor. Bu da Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın da bulunduğunu onaylama niteliği taşıyor. İşte Spider Man: No Way Home oyuncuları: 

  • Tom Holland (Peter Parker)
  • Zendaya (MJ)
  • Benedict Cumberbatch (Doktor Strange)
  • Jon Favreau (Happy Hogan)
  • Jacob Batalon (Ned Leeds)
  • Marisa Tomei (May Parker)
  • J. B. Smoove (Julius Dell)
  • Benedict Wong (Wong )
  • Willem Dafoe 
  •  Alfred Molina
  • Jamie Foxx

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok ne zaman çıkacak? Iron Man Spider Man: No Way Home filminde var mı?

ROBERT DOWNEY JR. (IRON MAN) ÖRÜMCEK ADAM: EVE DÖNÜŞ YOK FİLMİNDE VAR MI? 

Spider Man: No Way Home fragmanından Marvel serisinden karakterler yer alıyor. Yenilmezler 4 (Avengers: Endgame) filminde Iron Man Örümcek Adam’a ihtiyacı olan desteği vermişti. İkili filmde baba oğul yakınlığındaydı. Yenilmezler 4 filminde ölen Iron Man (Tony Stark) karakterinin Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminde gösterilip gösterilmeyeceği ise henüz bilinmiyor. Ancak serinin hayranları Marvel evreninin efsanesi Tony Stark’a saygı için Iron Man’in gösterilmesini istiyor.

Örümcek Adam karakterini canladnıran Tom Holland’a, ''Elinde olsa Peter Parker kimi hayata döndürmek isterdi?'' diye soruldu. Tom Holland içinde Ben Amca, Peter’in ebeveynleri ve Gwen Stacy olmasına rağmen Tony Stark (Iron Man) karakterini döndürmek istediğini söyledi. Holland, ''Tony Stark olmalı. O olmalı. Çünkü Robert’la çalışmayı çok seviyorum ve eğer onunla bir gün daha çalışabilseydim bunu yapardım. Bu çok eğlenceli olurdu'' dedi.

Spider Man: No Way Home filmi hakkında Twitter’da şimdiden 1 milyonu aşkın tweet atıldı. Spider Man: No Way Home 17 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek. Filmin Türkiye'de ABD ile eş zamanla girmesi bekleniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...