Tgrt Haber
25 Şubat 2018 11:00

ÖZET İZLE Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Golleri izle! BJK FB derbi maçı kaç kaç bitti?

Dev derbi adeta nefes kesti. Beşiktaş-Fenerbahçe maçı geniş özeti tüm gollerini izleme linkini haberimizde bulabilirsiniz.. Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında ben de varım dedi. Derbi karşılaşmasının son dakika gelişmeleri haberimizde. İşte Beşiktaş Fenerbahçe maç sonu detayları

ÖZET İZLE Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Golleri izle! BJK FB derbi maçı kaç kaç bitti?
beşiktaş,fenerbahçe,beşiktaş fenerbahçe,beşiktaş fenerbahçe izle,beşiktaş fenerbahçe anlatım,beşiktaş fenerbahçe maçı geniş özeti golleri izle,fb bjk maçı kaç kaç bitti

Dev derbi nefes kesti.Beşiktaş-Fenerbahçe maçı Geniş Özeti Golleri izleme linki haberimizde. SÜper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında ben de varım dedi.  Derbi karşılaşmasının son dakika gelişmeleri haberimizde. İşte Beşiktaş Fenerbahçe maç sonu detayları.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi özeti ve golleri izle haberi ile birlikteyiz. Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe'yi konuk etti. Tüm futbolseverlerin heyecan içinde takip ettiği büyük derbide kazanan Beşiktaş oldu. Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçıyle birlikte zorlu bir fikstüre giren Beşiktaş, evinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe'nin golü dakika 8'de Fernandao'dan gelirken, Beşiktaş'ın golü ise dakika 49'da Vida'dan ve 77'de Quaresma'dan geldi. Beşiktaş aldığı 3 puanla  Peki bu dev Beşiktaş Fenerbahçe derbisi özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte detaylar...

BEŞİKTAŞ 3-1 FENERBAHÇE GENİŞ ÖZETİ GOLLERİ İZLE

90'GOL! Quaresma skoru 3-1'e getiriyor.

90'Beşiktaş yarı alanının ilk metrelerinde sol kanatta Mathieu Valbuena'ya kayarak sert müdahalede bulunan Ricardo Quaresma, sarı kart görüyor.
90'Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave ediliyor.
90'Nabil Dirar'ın pası ile sağ kanatta topla buluşan Alper Potuk'un ortasını kaleci Fabri uzaklaştırıyor.
86'Alvaro Negredo'nun Şener Özbayraklı'ya yaptığı faulün ardından sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Mathieu Valbuena geçiyor. Valbuena'nın ortası kaleci Fabri'de kalıyor.
85'Beşiktaş, karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Ryan Babel'in yerine Necip Uysal'ı oyuna alarak kullanıyor.
81'Kaleye yaklaşık 35 metre mesafeden sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşu Ricardo Quaresma kullanıyor. Quaresma'nın çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.
79'Fenerbahçe, bu dakikada karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Mauricio Isla oyundan çıkarken yerine Mathieu Valbuena giriyor.
77'Beşiktaş'ı 2-1 öne geçiren golde asisti yapan isim Alvaro Negredo oluyor.

77'GOL! Beşiktaş, Ricardo Quaresma'nın attığı golle 2-1 öne geçiyor. Alvaro Negredo'nun pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Ricardo Quaresma'nın gelişine çektiği şut kaleci Carlos Kameni'nin sağından ağlarla buluşuyor.

75'Beşiktaş, karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını Vagner Love'un yerine Caner Erkin'i oyuna alarak kullanıyor.
73'Gökhan Gönül'ün sağ kanattan yaptığı ortaya arka direkte iyi yükselen Alvaro Negredo'nun kafa vuruşu kaleci Carlos Kameni'de kalıyor.
67'Ryan Babel'in pası ile sol kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma, ceza sahası içerisine girer girmez yerden şutunu çekiyor ancak bu şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.
66'Vagner Love'un ceza sahası içerisinden sağ çaprazdan çektiği şut Fenerbahçe savunmasından dönüyor.
64'Ryan Babel'in ceza sahası dışından sol çaprazdan çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.
63'Beşiktaş takımı bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Domagoj Vida oyundan çıkarken yerine Alvaro Negredo giriyor.
61'Fenerbahçe, karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını Aatif Chahechouhe'nin yerine Alper Potuk'u oyuna alarak kullanıyor.
60'Tolgay Arslan'ın sağ kanattan yaptığı orta ile ön direkte buluşan Ryan Babel'in kafa vuruşu farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.
59'Adriano'nun pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Ricardo Quaresma'nın çektiği şut Şener Özbayraklı'ya çarpıp kornere çıkıyor.
58'Tolgay Arslan'ın pası ile sol kanatta topla buluşan Adriano'nun ortasını Roman Neustadter kafayla uzaklaştırıyor.
53'Mehmet Topal'ın uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası içerisinde buluşan Atiba Hutchinson'nın gelişine çektiği şut savunmadan dönüyor.
52'Mehmet Topal'ın ara pası ile ceza sahası dışında sağ çaprazda buluşan Fernandao'nun çektiği şut kalesinden açılıp ceza sahası dışına çıkan Fabri'nin ayaklarından dönüyor.
50'Beşiktaş yarı alanının ortalarında Nabil Dirar'a arkadan kayarak sert müdahalede bulunan Tolgay Arslan, sarı kart görüyor.
49'Beşiktaş'ın attığı beraberlik golünde asisti yapan isim Gökhan Gönül oluyor.

49'GOL! Beşiktaş, Domagoj Vida'nın attığı golle skoru 1-1 yapıyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Ricardo Quaresma, Gökhan Gönül ile paslaşarak kullanıyor. Gökhan Gönül'ün ortasına iyi yükselen Domagoj Vida'nın kafa vuruşu kaleci Carlos Kameni'nin sağından ağlarla buluşuyor.

46'İkinci yarı Beşiktaşlı futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

İ.Y. Maçta ilk yarı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona eriyor.

45'Savunmanın uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası yayının hemen dışında topla buluşan Tolgay Arslan'ın gelişine çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.
45'İlk yarının sonuna en az 3 dakika ilave ediliyor.
42'Adriano'nun pası ile sol kanatta topla buluşan Dusko Tosic'in ortasını Fenerbahçe savunması kafayla uzaklaştırıyor.
39'Fenerbahçe yarı alanının ilk metrelerinde Aatif Chahechouhe'ye arkadan sert müdahalede bulunan Domagoj Vida, sarı kart görüyor.
38'Avantaja bırakılan pozisyonda Adriano'ya kayarak sert müdahalede bulunan Şener Özbayraklı, sarı kart görüyor.
35'Sağ kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma, Mauricio Isla'dan sıyrılıp ceza sahası içerisine girdikten sonra trivela şutu ile şansını deniyor ancak bu şutu kaleci Carlos Kameni kornere çeliyor.
34'Fenerbahçe yarı alanının ortalarında sağ kanatta Ricardo Quaresma'yı eliyle iterek yere düşüren Mauricio Isla, sarı kart görüyor.
32'Fenerbahçe takımı bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını zorunlu olarak kullanıyor. Sakatlanan İsmail Köybaşı'nın yerine Şener Özbayraklı karşılaşmaya dahil oluyor.
29'Vagner Love'un havadan gönderdiği pas ile ceza sahasının hemen içerisinde sol çaprazda buluşan Tolgay Arslan için ofsayt bayrağı kalkıyor.
27'Ryan Babel'in pası ile ceza sahası yayının hemen dışında topla buluşan Vagner Love'un çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.
25'Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Ricardo Quaresma geçiyor. Quaresma'nın ortası ile ön direkte buluşan Ryan Babel'in kafa vuruşu az farkla yandan dışarı çıkıyor.
24'Ricardo Quaresma'nın pası ile sağ kanatta topla buluşan Gökhan Gönül, ceza sahasının hemen dışından ortasını yapıyor ancak bu ortaya kimse dokunamıyor ve top ters kanatta taca çıkıyor.
22'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Aatif Chahechouhe geçiyor. Chahechouhe'nun ortasını ön direkte Gökhan Gönül kafayla uzaklaştırıyor.
20'Dusko Tosic'in yaptığı pas hatası ile topla buluşan Mehmet Topal, hiç bekletmeden pasını ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda bulunan Fernandao'ya gönderiyor. Fernandao'nun yerden çektiği şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.
17'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Ricardo Quaresma, Adriano ile paslaşarak kullanıyor. Adriano'nun ceza sahasının hemen dışından sol çaprazdan çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.
16'Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Ricardo Quaresma geçiyor. Quaresma'nın ortasını ön direkte Roman Neustadter, kafayla uzaklaştırıyor.
14'Ricardo Quaresma'nın sağ kanattan yaptığı orta ile ön direkte buluşan Vagner Love'un kafa vuruşu kaleci Carlos Kameni'de kalıyor.
9'Golden sonra tribünden atılan yabancı maddelerden biri Mehmet Topal'ın başına geliyor ve Mehmet Topal, kısa süreli bir sakatlık yaşıyor.

8'GOL! Fenerbahçe, Fernandao'nun attığı golle 1-0 öne geçiyor. Sağ çaprazdan topla birlikte ceza sahası içerisine giren Nabil Dirar, yerden ortasını gönderiyor, bu ortayı kaleci Fabri uzaklaştırmak istiyor ancak top Giuliano'ya geliyor. Giuliano'nın gelişine çektiği şutu çizgi üzerinde bulunan Domagoj Vida'dan dönüyor. Vida'dan dönen topla altıpas içerisinde buluşan Fernandao'nun gelişine çektiği şut Beşiktaş ağları ile buluşuyor.

7'Orta sahadan gönderilen uzun pasa ceza sahası dışında sağ çaprazda hareketlenen Vagner Love için ofsayt bayrağı kalkıyor.
7'Ricardo Quaresma'nın pası ile sağ kanatta topla buluşan Gökhan Gönül'ün ortasını Fenerbahçe savunması uzaklaştırıyor.5'Bu dakikalarda karşılıklı yapılan fauller nedeniyle müsabaka sık sık duruyor.
1'Karşılaşma Fenerbahçeli futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

BEŞİKTAŞ LİGE ODAKLANDI

Sezon başından bu yana lig, kupa ve Avrupa olmak üzere üç kulvarda mücadele veren Beşiktaş ligde ilk yarı beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Yoğun fikstürün de etkisiyle kayıplar yaşayan takım bu hafta içinde Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Almanya deplasmanında Bayern Münih'e 5-0 yenilerek tur şansını zora soktu. Artık lig ve kupaya odaklanan takımın ilk hedefi Pazar günkü derbide Fenerbahçe'yi mağlup etmek ve moral depolayarak şampiyonluk iddiasını güçlendirmek.

ÖZET İZLE Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Golleri izle! BJK FB derbi maçı kaç kaç bitti?

FENERBAHÇE YENİLGİYİ UNUTTU

Lige istediği başlangıcı yapamayan Fenerbahçe haftalar geçtikçe toparlandı. Geride kalan son 15 lig maçında yenilgi almayan Sarı-Lacivertliler bu performansı ile şampiyonluk yarışına ortak olmayı başardı. Bu anlamda iyi bir seri yakalayan Sarı Kanaryalar yüksek moralle çıkacakları Beşiktaş derbisinde kazanan taraf olmak istiyor.

SKRTEL DERBİDE OYNAYABİLECEK

Bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Fenerbahçe'nin başarılı savunmacısı Martin Skrtel'in derbide forma giyip giymeyeceği merak ediliyordu. Devre arasında sakatlanan Skrtel takımla çalışmalara başladı ve derbide forma giymesi bekleniyor.

İLK MAÇI FENERBAHÇE KAZANDI

Ligin ilk yarısında Kadıköy'de oynanan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı. Sarı Kanaryalar 20. dakikada Giuliano'nun penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda ise 86. dakikada penaltıda topun başına geçen Vincent Janssen durumu 2-0 yaptı. 87. dakika Ryan Babel'in attığı gol ise skoru belirledi, 2-1.
ÖZET İZLE Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Golleri izle! BJK FB derbi maçı kaç kaç bitti?

İLK MAÇTA 5 KIRMIZI ÇIKTI

Gergin geçen karşılaşmada takm 5 kırmızı kart çıktı. 43. dakikada Ricardo Quaresma ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 45. dakikada ise Fenerbahçe'de Luis Neto oyundan atıldı. 85. dakikada Atiba Hutchinson kırmızı kart gören isim olurken, 88. dakikada ise İsmail Köybaşı doğrudan kırmızı kart ile takımını 9 kişi bıraktı. Maçı iki takım 9 kişi tamamlarken, maç bitiminde itirazlarını sürdüren Oğuzhan Özyakup ikinci sarı kartı gördü.

ÖZET İZLE Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Golleri izle! BJK FB derbi maçı kaç kaç bitti?

FENERBAHÇE'DE 2 EKSİK BULUNUYOR

Fenerbahçe’de derbi maç öncesi iki eksik futbolcu bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Hollandalı futbolcu Vincent Janssen ile sarı kart cezalısı Hasan Ali Kaldırım, bugün derbide forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatarak hafta içi antrenmanlara başlayan Martin Skrtel ise kadroda yer alacak. Geçen hafta mide rahatsızlığı nedeniyle forma giyemeyen kaleci Volkan Demirel de forma giyebilecek. Öte yandan Fenerbahçe’de, İsmail Köybaşı ve Roberto Soldado sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
ÖZET İZLE Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Golleri izle! BJK FB derbi maçı kaç kaç bitti?

FENERBAHÇE İLK GOLÜ BULUNCA KAZANIYOR

Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de oynadığı karşılaşmalarda ilk golü kaydettiği 14 müsabakada tam 12 kez sahadan galip ayrıldı. Bu maçların 2'sinde de berabere kalan sarı-lacivertli ekip, rakiplerine galibiyet şansı tanımadı. Kanarya, ilk golü yiyerek geriye düştüğü 7 karşılaşmada ise skoru lehine çeviremedi. Bu mücadelerde 5 defa beraberliği sağlayabilen Fenerbahçe, 2 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

VALBUENA YEDEK KULÜBESİNE

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbi maçta Mathieu Valbuena'yı yedekte oturtup yerine Nabil Dirar'ı oynatmayı planlıyor. Geçen hafta Aytemiz Alanyaspor karşısında Valbuena'yla sahaya çıkan Kocaman, bu hafta Fransız yıldızı kenarda bekletecek. Valbeuna'nın yerine, Süper Lig'de ilk kez geçen hafta yedek oturan Dirar'ın ilk 11'de olması bekleniyor.

Kocaman, rahatsızlığı geçen Volkan Demirel'i de Carlos Kameni'nin yerine kaleye geçirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Sarı kart cezalısı Hasan Ali'nin yerine ise İsmail Köybaşı oynayacak.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısındaki muhtemel ilk 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Mauricio Isla, Roman Neustaedter, Luis Neto, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Nabil Dirar, Aatıf Chahechouhe, Giuliano, Jose Fernandao.

FENERBAHÇE 21 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Fenerbahçe, Süper Lig’de 15 ve son 21 resmi karşılaşmayı kaybetmedi. Ligde son 15 karşılaşmada yenilmeyen Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise oynadığı 6 maçı da kazandı. Son mağlubiyetini geride kalan yıl 29 Eylül’de Süper Lig’de Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında 1-0’lık sonuçla yaşayan sarı-lacivertli ekip, daha sonra ligde oynadığı 15 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik aldı. Sarı-lacivertliler, son 21 resmi maçta ise 15 galibiyet, 6 beraberlikle önemli bir seriye imza attı.

VİDA VE GÖNÜL'DE SON DURUM

Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ile Domagoj Vida, takımla antrenmanlara çıkmaya başladı. Beşiktaş'ın derbiye, Fabricio Agosto Ramirez, Gökhan Gönül, Gary Medel, Dusko Tosic, Adriano Correia, Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Ricardo Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Ryan Babel, Vagner Love muhtemel 11'le çıkması bekleniyor.

ÖZET İZLE Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Golleri izle! BJK FB derbi maçı kaç kaç bitti?

DERBİ REKABETİNDE 345. RANDEVU

Beşiktaş ile Fenerbahçe, yapacakları Spor Toto Süper Lig maçıyla 345. kez karşı karşıya gelecek. Beşiktaş ile Fenerbahçe, tarihlerinde daha önce 344 kez karşılaştı. İki ekip arasında 28 Kasım 1924’te Fenerbahçe’nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 94 yıllık rekabette sarı-lacivertlilerin galibiyet ve gol sayısında üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 344 maçta Fenerbahçe 131, Beşiktaş 123 galibiyet aldı, 90 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Rekabette Fenerbahçe’nin 472 golüne, Beşiktaş 431 golle karşılık verdi.
ÖZET İZLE Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Golleri izle! BJK FB derbi maçı kaç kaç bitti?

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE İLK 11'LER

STAT: Vodafone Park
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: beIN SPORTS
SAAT: 19:00

İLK 11'LER

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Vida, Tosic, Adriano, Atiba, Medel, Tolgay Arslan, Quaresma, Babel, Vagner Love 
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

FENERBAHÇE: Kameni, Isla, Neustaedter, Neto, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Dirar, Aatıf Chahechouhe, Giuliano, Fernandao 
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...