Tgrt Haber
23 Ekim 2018 23:07

ÖZET İZLE: Galatasaray Schalke MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE! GS Schalke MAÇI KAÇ KAÇ Sona Erdi? GS MAÇ ÖzetiVİDEO

GS SCHALKE GENİŞ özeti İZLE! GS Schalke 04 Maçı Özeti Temsilcimiz Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Maçında Alman ekibini yenerek gruptaki ikinci galibiyetini almak istiyordu. Fakat bu gerçekleşmedi. Maç 0-0 sona erdi. Galatasaray UEFA şampiyonlar Ligindeki ilk beraberliğini aldı.

ÖZET İZLE: Galatasaray Schalke MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE! GS Schalke MAÇI KAÇ KAÇ Sona Erdi? GS MAÇ ÖzetiVİDEO
galatasaray,Schalke 04,galatasaray schalke maçı özet izle,gs schalke geniş özeti izle,gs shalke özet izle,gs schalke geniş özet,gs şampiyonlar ligi maçı özeti

GS SCHALKE GENİŞ ÖZETİ İZLE! GS Schalke 04 Maçı Özeti Temsilcimiz Galatasaray Şampiyonlar Ligi 3. maçında Alman ekibini yenerek gruptaki ikinci galibiyetini almak istiyordu. Fakat bu gerçekleşmedi. Maç 0-0 sona erdi. Galatasaray şampiyonlar Ligindeki ilk beraberliğini aldı..

Galatasaray Schalke 04 geniş özeti izle ekranı haberimizde mevcut. beIN Sports kanalından canlı izlenecek Galatasaray Schalke 04 maçını izlemek için sayfamıza tıklamanız yeterli olacaktır. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında Alman ekibini konuk edecek Galatasaray'da hazırlıklar tamamlandı. Galatasaray Schalke 04 karşılaşmasına dair son dakika gelişmeleri, maçın kaç kaç bittiği ve özet izleme sayfasını turkiyegazetesi.com.tr'den sizlerle paylaşıyoruz. İşte GS Schalke geniş özet izleme notları.


GALATASARAY SCHALKE MAÇI ÖZETİ İZLE
 

Avrupa kupalarındaki 100. galibiyeti için sahaya çıkan Galatasaray, sahasında Schalke ile 0-0 berabere kaldı.

Galatasaray, son maçına göre kadroda 5 değişikle sahaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımın Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile oynadığı maçta sakatlanan Serdar Aziz, Fernando ve Feghouli kadroda yer almazken, o müsabakada ilk 11'de görev yapan Mariano ile Ömer Bayram da yedeğe çekildi. Schalke 04 karşısında bu futbolcuların yerine Martin Linnes, Maicon Roque, Yuto Nagatomo, Ryan Donk ve Eren Derdiyok forma giydi.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Henry Onyekuru ve Emre Akbaba da müsabakanın kadrosunda yer almadı. Takımın yedek kulübesinde ise Mariano ve Ömer Bayram'ın yanı sıra İsmail Çipe, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Yunus Akgün ve Muğdat Çelik oturdu.

Maça etkili başlayan temsilcimiz, ilk yarıda topun hakimi olsa da rakip ceza sahasına girmekte zorluk yaşadı. Buna karşın kontra ataklarla tehlike  Schalke'ye Muslera geçit vermedi.

İkinci yarıya iyi başlayan taraf ise konuk Schalke oldu. Bu arada 58. dakikada Alman ekibinin Embolo ile attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal etti.

Fatih Terim, 61'de oyuna ilk müdahelesini yaparken Sinan Gümüş'ün yerine Selçuk İnan oyuna girdi. Daha sonra Muğdat Çelik ve Ömer Bayram'ı da sahaya süren Terim'in bu hamleleri gol için yeterli olmadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

Bu sonuçla Galatasaray 4 puana yükselirken Schalke puanını 5'e çıkardı.

Galatasaray'da eksikler can sıkıyor

Sarı-Kırmızılı takımda kritik Schalke maçı öncesi Serdar Aziz, Fernando, Onyekuru, Feghouli ve Emre Akbaba'nın sakatlıkları bulunuyor.



Schalke'de 4 eksik var

Cedric Teuchert, Steven Skrzybski, Bastian Oczipka ve Benjamin Stambouli'nin sakatlıkları nedeniyle Galatasaray karşısında oynaması zor görünüyor.

Galatasaray, Avrupa’da 100. galibiyet peşinde 

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Alman temsilcisi Schalke 04 ile oynayacağı maça Avrupa'daki 100. galibiyetini almak için çıkacak. Sarı-kırmızılılar bugüne kadar Avrupa’da oynadığı 273 müsabakada 99 galibiyet, 103 mağlubiyet ve 71 beraberlik aldı. 

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü maçında yarın sahasında saat 22.00’de Almanya’nın Schalke takımı karşı karşıya gelecek. Grupta geri kalan 2 müsabakada sarı-kırmızılılar, 3 puanla 3 sırada yer alırken, Schalke ise 4 puan ve averajla ikinci sırada bulunuyor. 

Avrupa’da 274. randevu 

Galatasaray, Schalke karşılaşması ile Avrupa kupalarında 274. mücadelesine çıkacak. Sarı-kırmızılılar daha önce çıktığı 273 müsabakanın 99’undan galibiyetle ayrıldı. 103 maçta rakiplerine mağlup olan Aslan, 71 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Söz konusu müsabakalarda Cim Bom rakip fileleri 373 kez havalandırırken, kalesinde ise 405 gol gördü. 

Şampiyonlar Ligi’ndeki 107. maç 

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi tarihinde bugüne kadar 106 kez sahaya çıktı. Sarı-kırmızılılar söz konusu müsabakalarda 28 kez sahadan galip ayrılırken, 52 kez rakiplerine mağlup oldu. 26 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Galatasaray, attığı 109 gole karşın kalesini 176 gole kapatamadı. 

ÖZET İZLE: Galatasaray Schalke MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE! GS Schalke MAÇI KAÇ KAÇ Sona Erdi? GS MAÇ ÖzetiVİDEO

Schalke ile 3. resmi karşılaşma 

Galatasaray ile Schalke bugüne kadar resmi maçlarda iki kez rakip oldu. İki takım 2012-2013 sezonu Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadyumu’ndaki mücadele 1-1 sona ererken, Almanya’daki karşılaşmayı Umut Bulut’un son dakika golü ile 3-2 kazanan sarı-kırmızılılar, çeyrek finale kalmıştı. 

Sakatlıklar fazla 

Galatasaray’da sakatlıkların fazlalığı Teknik Direktör Fatih Terim’in elini zorlaştırıyor. Emre Akbaba'nın yanı sıra milli takımdan sakat dönen Onyekuru'ya, Bursaspor maçında da birçok isim eklendi. Ligdeki mücadelede Serdar Aziz, Fernando ve Sofiane Feghouli sakatlığından dolayı henüz ilk yarı dolmadan oyundan çıkmış ve Teknik Direktör Fatih Terim, karşılaşmanın ilk yarısında 3 oyuncu değişikliği hakkını da kullanmıştı. Lokomotiv Moskova maçında kırmızı kart gören ve Porto karşılaşmasında cezasını çeken orta sahanın önemli ismi Badou Ndiaye, Schalke müsabakasında sahadaki yerini alacak. 

Düdük Fransız Benoit Bastien’de 

Karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien yönetecek. Bastien'ın yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Frederic Haquette yaparken, Benoit Millot ile Jerome Miguelgorry ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Cyril Mugnier olacak. 

Galatasaray, Avrupa’da 274. maçına çıkıyor
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü haftasında yarın Almanya’nın Schalke 04 ekibini konuk edecek Galatasaray, Avrupa kupalarında 274. karşılaşmasına çıkacak. Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında daha önce çıktığı 273 müsabakanın 99’undan galibiyetle ayrıldı. 103 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 71 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Avrupa arenasında rakip fileleri 373 kez havalandıran sarı-kırmızılar, kalesinde ise 405 gole engel olamadı. Sarı-kırmızılı takım, Schalke 04 müsabakasını kazanması durumunda Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetini elde edecek.

Müzede 2 Avrupa kupası

Türkiye’nin Avrupa kupalarındaki en başarılı ve tecrübeli futbol takımı olan Galatasaray, iki kez kupa kazanma başarısı gösterdi. Sarı-kırmızılı takım, Avrupa’da ilk kupasına mevcut teknik direktör Fatih Terim yönetiminde 1999-2000 sezonunda ulaştı. Galatasaray, finalde Arsenal’ı saf dışı bırakarak UEFA Kupası’nı Türkiye’ye getirdi. Galatasaray 2000 yılında ise UEFA Süper Kupa’yı, teknik direktör Mircea Lucescu idaresinde Real Madrid’i eleyerek kazandı.

Avrupa’da önemli başarılar

Galatasaray, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa’nın dışında Avrupa’da birçok önemli başarıya imza attı.

Şampiyon Kulüpler Kupası’nda 1 kez yarı final ve 2 kez de çeyrek final oynayan sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 kez son 8 takım arasında kendisine yer buldu.

Şampiyon Kulüpler Kupası’nda ilk kez çeyrek finale 1962-1963 sezonunda yükselen ve İtalyan ekibi Milan’a elenen Galatasaray, 1969-1970 sezonunda ise Polonya’nın Legia Varşova ekibine yine çeyrek finalde boyun eğdi.

Galatasaray, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde aldığı başarılı sonuçlarla "Avrupa Fatihi" unvanını kazandığı, Neuchatel Xamax ve Monaco zaferlerine imza attığı 1988-1989 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finaline adını yazdırdı ancak Romanya ekibi Steaua Bükreş’e elenerek final hayallerini rakibine bıraktı.

Organizasyon adının UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevrilmesinin ardından ise sarı-kırmızılı takım, Manchester United zaferine imza attığı ve tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldığı 1993-1994 sezonunda son 8 takım arasına girmeyi başardı. O dönemde dörderli 2 grubun yer aldığı Şampiyonlar Ligi statüsünde bu tur, grup maçları olarak adlandırılıp çeyrek final olarak gösterilmese de sarı-kırmızılılar Avrupa’nın en iyi 8 takımı arasına girdi.

Galatasaray, teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde 2000-2001 sezonunda çeyrek finale yükseldi. İki ayrı turda gruplardan çıkarak son 8 takım arasında kendisine yer bulan Galatasaray, çeyrek finalde Real Madrid’e elendi.

Sarı-kırmızılı takım, 2012-2013 sezonunda ise teknik direktör Fatih Terim yönetiminde başarılı bir performans ortaya koydu ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynamayı başardı. Galatasaray, 2000-2001 sezonunda olduğu gibi yine çeyrek finalde Real Madrid’e elenerek organizasyona veda etti.

Galatasaray, Avrupa kupalarında Real Madrid, Barcelona, Milan, Juventus, Manchester United, Liverpool, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund ve Arsenal gibi büyük kulüplere karşı da galibiyetler alarak taraftarlarının yüzünü güldürdü.

Kurayla 1 kez elendi, 1 kez tur atladı

Galatasaray, Avrupa kupalarında iki takımın yenişememesi durumlarında geçmişte uygulanan "kura çekme" yönteminin, çeyrek final öncesinde bir kez kurbanı, bir kez de şanslı tarafı oldu Şampiyon Kulüpler Kupası’nın 1963-64 sezonu 2. turunda İsviçre ekibi Zürih’le eşleşen Galatasaray, ilk maçı deplasmanda 2-0 kaybedip, evindeki maçı ise 2-0 kazandı. O dönemdeki uygulamaya göre tarafsız saha olarak İtalya’nın başkenti Roma’da oynanan 3. maçın sonucu da 2-2 bitince, çekilen kura sonucunda Zürih turu geçip adını çeyrek finale yazdırdı.

Sarı-kırmızılı ekip, 1969-70 sezonunda ise Şampiyon Kulüpler Kupası 2. turunda Çekoslovakya ekibi Spartak Trnava ile karşı karşıya gelip, ilk maçı deplasmanda 1-0 kaybettikten sonra rövanş maçının normal süresini ise aynı skorla galip tamamladı. Uzatma bölümünde de skor değişmeyince yine kura çekimine gidildi ve bu kez şanslı taraf olan Galatasaray, çeyrek finale yükseldi.

En farklı galibiyet ve mağlubiyet

Galatasaray, Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyetini İsrail ekibi Maccabi Netanya, en farklı yenilgisini ise Alman ekibi Bayern Münih karşısında yaşadı. UEFA Avrupa Ligi 2009-2010 sezonu 3. ön eleme turu rövanş maçında İsrail’in Maccabi Netanya ekibini konuk eden sarı-kırmızılı ekip, Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan maçı 6-0 kazanarak Avrupa kupaları tarihindeki en farklı galibiyetine ulaştı.

Sarı-kırmızılı takım, 1972-1973 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası 1. turunda ise Alman ekibi Bayern Münih’e 6-0 kaybetti ve tarihinin en farklı yenilgisini aldı.

En çok maça Bülent Korkmaz çıktı

Galatasaray forması altında Avrupa kupalarında en çok maça Bülent Korkmaz çıktı. Kariyerinde 101 Avrupa kupası maçına çıkan Bülent Korkmaz, Galatasaray’ın Avrupa kulvarında en çok forma giyen ismi olarak rekoru elinde bulunduruyor.

ASLANTEPE'DE İLK 11'LER BELLİ OLDU

GALATASARAY - SCHALKE

STAT: Türk Telekom Stadı
SAAT: 22:00
HAKEM: Benoit Bastien

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Maicon, Ozan, Nagatomo, Donk, Belhanda, Ndiaye, Sinan, Rodrigues, Eren.
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

SCHALKE: NSchalke'nin 11'i: Nübel, Nastasic, Sane, Mendyl, Stambouli, Rudy, Suat Serdar, Caligiuri, Konoplyanka, Embolo, Uth
TEKNİK DİREKTÖR: Domenico Tedesco

Sakat futbolcuların durumu

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Fernando Reges, Sofiane Feghouli, Henry Onyekuru ile Emre Akbaba müsabakada forma giyemeyecek.

Galatasaray, Avrupa kupalarında Real Madrid, Barcelona, Milan, Juventus, Manchester United, Liverpool, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund ve Arsenal gibi büyük kulüplere karşı da galibiyetler alarak taraftarlarının yüzünü güldürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...