Tgrt Haber
09 Kasım 2018 23:57

ÖZET İZLE: Kayserispor Galatasaray Maçı GENİŞ ÖZETİ Golleri İZLE! Kayseri GS MAÇI Kaç Kaç Bitti? Kayseri GS FULL özet VİDEO

ÖZET İZLE Kayserispor Galatasaray MAÇI GENİŞ ÖZETİ GOLLERİ İZLE! Kayseri GS KAÇ KAÇ Bitti? Galatasaray Süper Lig'in 12. haftasında eksik kadro ile deplasmanda Kayserispor ile Karşılaştı. .Galatasaray'da Fatih Terim ve Hasan Şaş'da cezası nedeniyle maçı tribünden takip ettı.. Kayserispor - Galatasaray maçı özeti golleri izleme linki ve daha fazlası haberimizde.Peki Galatasaray Kayserispor maçı kaç kaç bitti? Tümdetaylar haberimizde.

ÖZET İZLE: Kayserispor Galatasaray Maçı GENİŞ ÖZETİ Golleri İZLE! Kayseri GS MAÇI Kaç Kaç Bitti? Kayseri GS FULL özet VİDEO
kayserispor,galatasaray,Kayserispor Galatasaray özet izle,Kayserispor Galatasaray golleri izle,Kayseri GS özeti ve golleri izle,Kayseri Galatasaray skor,Kayseri gs maçı full özeti golleri izle,kayseri galatasaray full özet video

ÖZET İZLE: Kayserispor Galatasaray Maçı GENİŞ ÖZETİ GOLLERİ İZLE! Kayseri GS Maçı Kaç Kaç Bitti?  Galatasaray Süper Lig'in 12. haftasında eksik kadro ile deplasmanda Kayserispor ile karşılaştı. .Galatasaray'da Fatih Terim ve Hasan Şaş'da cezası nedeniyle maçı tribünden takip ettı.. Kayserispor - Galatasaray maçı özeti golleri izleme linki ve daha fazlası haberimizde.Peki Galatasaray Kayserispor maçı kaç kaç bitti? Tümdetaylar haberimizde. Maçı Galatasaray 3-0 kazandı

Sonucu merak edilen Maç sona erdi Kayserispor Galatasaray özet izle, Kayserispor Galatasaray golleri izle, Kayseri GS maçı skoru... Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta karşılaşmaları Kayserispor Galatasaray maçı ile devam etti. Ligde son olarak evinde Fenerbahçe'yi ağırlayan ve karşılaşmanın skorundan ziyade eksikleri ile ağır yaralı çıkan Galatasaray, hem sakatlıklarla hem de cezalı futbolcularla boğuşuyor. Aynı zamanda Fatih Terim ve Hasan Şaş'ın da cezası nedeniyle takımın başında olmadığı karşılaşma büyük heyecanla takip edildi. Karşılaşmayı Onyekuru(2) ve Ömer Bayram'ın golleriyle 3-0 kazanan Galatasaray 3 puanı hanesine yazdırdı. Kayserispor Galatasaray özet izle, Kayseri GS maçı golleri izle, Kayserispor GS maçı skoru gibi internette araştırılan detaylar sizlerle...

KAYSERİSPOR GALATASARAY MAÇI ÖZETİ GOLLERİ İZLE

ÖZET İZLE: Kayserispor Galatasaray Maçı GENİŞ ÖZETİ Golleri İZLE! Kayseri GS MAÇI Kaç Kaç Bitti? Kayseri GS FULL özet VİDEO

 

 

Galatasaray’ın Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçta yaşanan olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından cezalandırılan teknik direktör Fatih Terim, yardımcı antrenör Hasan Şaş ve futbolcular Ryan Donk, Badou Ndiaye, Garry Rodrigues müsabakada görev yapamayacak.

PFDK’nın 7 maç ceza verdiği Terim ile 8 müsabakayla cezalandırılan Hasan Şaş, karşılaşmada takımın başında bulunmayacak. Maçta Galatasaray’ı yardımcı antrenörler Levent Şahin ile Ümit Davala idare edecek. Sarı-kırmızılı takımda 6 maçla cezalandırılan Donk, 5 müsabaka ceza alan Ndiaye ve 3 maçtan men edilen Rodrigues de Kayserispor karşılaşmasının kadrosunda yer almayacak.

Sakat futbolcuların durumu

Galatasaray’da ameliyat edilen Emre Akbaba ve Yuto Nagatomo da müsabakada oynayamayacak. Sakatlığı bulunan futbolculardan Fernando Reges’in de maçta forma giymesi beklenmiyor. Eren Derdiyok’un durumu ise bugün yapılacak antrenmandan sonra netlik kazanacak. Bu arada Faslı futbolcu Younes Belhanda karşılaşma öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Belhanda maçta kart görmesi durumunda, ligin 13. haftasındaki Atiker Konyaspor müsabakasında forma giyemeyecek.

5 maçtır kazanamıyor

Galatasaray, son 5 resmi maçında galibiyet elde edemedi. Sarı-kırmızılı takım, bu süreçte Süper Lig’de 3, UEFA Şamiyonlar Ligi’nde ise 2 müsabakayı kazanamadı. Ligde Bursaspor ve Fenerbahçe ile berabere kalan Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor’a mağlup oldu. Fatih Terim’in öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Schalke 04 ile İstanbul’da yaptığı maçtan beraberlikle ayrılırken, deplasmandaki müsabakayı ise kaybetti. Bu maçlarda rakip filelere 3 gol gönderen Galatasaray, kalesindeki 7 gole engel olamadı.

Galatasaray ile Kayserispor 45. randevuda

Galatasaray ile Kayserispor, lig tarihinde 45. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geçmişte yapılan maçlarda İstanbul’un sarı-kırmızılı ekibinin, Kayserili renktaşına karşı galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 44 müsabakada Galatasaray 27, Kayserispor ise sadece 3 galibiyet aldı, 14 maç da berabere sonuçlandı. Galatasaray’ın 95 golüne, Kayserispor 33 golle yanıt verebildi. Geçen sezonki maçları Galatasaray, evinde 4-1, deplasmanda da 3-1’lik skorlarla kazandı.

Kayseri’deki maçlar

Galatasaray, genelde büyük üstünlük kurduğu Kayserispor’u deplasmanda ise 22 lig maçında 9 kez yendi. Kayseri’deki sadece bir maçı ev sahibi ekip kazanırken, 12 müsabakada taraflar eşitliği bozamadı. Kayserispor evinde 18, Galatasaray ise deplasmanda 31 gol attı. Kayserispor, rakibi karşısında evindeki tek galibiyeti 1973-1974 sezonundaki ilk randevuda elde etti. 21 Nisan 1974 tarihinde yapılan maçı 2-0 kazanan Kayserispor, daha sonra Galatasaray ile evinde oynadığı 21 müsabakadan 9’unu yitirdi, 12’sinde berabere kaldı.

En farklı skorlu galibiyetler

Galatasaray, Kayserispor karşısında ligde en farklı skorlu galibiyetini 2015-2016 sezonunda İstanbul’da 6-0’lık sonuçla aldı. Kayserispor ise Galatasaray karşısında ligdeki 3 galibiyetini 2-0, 1-0 ve 2-1’lik sonuçlarla elde etti. Öte yandan iki takım arasında en gollü lig maçı 1985-1986 sezonunda oynandı. İstanbul’daki maçı 5-2 Galatasaray kazandı. Toplam 7 gol, rekabetteki 44 maç içinde en gollüsü olarak kayıtlara geçti.

Kayserispor 7 eksikle maça çıkacak

Galatasaray maçına 7 oyuncudan yoksun çıkacaklarını ifade eden Başkan Bedir, "Sakıp Aytaç, Hasan Hüseyin ve Oğuzhan Berber'in ameliyat olduklarını, Deniz Türüç, Levent ve Kravets ile Kana Biyik'ın cezalı olduğunu belirterek "Hiç bir futbol takımının azalarak, Kayseri'ye gelmesini ve maç öncesi bunu bahane etmesini arzulamayız. Biz tam 6 haftadır çok sayıda eksikle boğuşuyoruz. Öyle ki yedek kulübesinde kadroyu tamamlamak için 1 yerine 2 yedek kalecimiz oturuyor'' diye konuştu.

KAYSERİSPOR 0-3 GALATASARAY

STAT: Kadir Has
HAKEM: Ümit Öztürk

SAAT: 19.00
YAYIN: beIN SPORTS HD 1

KAYSERİSPOR: Muammer, Lopes, Sapunaru, Kucher, Atilla, Mensah, Şamil, Chery, Rotman, Bilal, Umut.
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Serdar, Ozan, Ömer, Onyekuru, Maicon, Belhanda, Selçuk, Feghouli, Sinan.
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...