Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ekim 2018 23:06

ÖZET İZLE: Yeni Malatyaspor Galatasaray 2-0 MAÇI ÖZETİ ve golleri izle Beınsport | YENİ Malatya GS Maçı Kaç Kaç bitti?

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı özeti ve golleri izle! Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında son haftalarda sakatlıklarla boğuşan Galatasaray deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Galatasaray Yeni Malatyaspor maçıyla Süper Lig'e döndü. Galatasaray deplasmanda Malatyaspor ile karşılaştı. İşte Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı özeti ve golleri izle ekranı ve Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı kaç kaç bitti? cevabı...

ÖZET İZLE: Yeni Malatyaspor Galatasaray 2-0 MAÇI ÖZETİ ve golleri izle Beınsport |  YENİ Malatya GS Maçı Kaç Kaç bitti?
yeni maltya,galatasaray,yeni malatya galatasaray izle,yeni maltya galatasaray maçı canlı izle,yeni maltya galatasaray maçı beinsports1 canlşı izle,malatya gs maçı şi

Yeni Malatyaspor Galatasaray 2-0 Maçı özeti ve golleri izle burada. Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında son haftalarda sakatlıklarla boğuşan Galatasaray deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Fatih Terim, Schalke 04 maçının kadrosunda 3 değişikliğe gitti. İşte Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı özeti ve golleri izle ekranı ve Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı kaç kaç bitti? cevabı...

YENİ MALATYASPOR 2-0 GALATASARAY

Schalke maçında sakatlık geçiren Eren Derdiyok ve Yuto Nagatomo kadroda yer almazken, Brezilyalı stoper Maicon Roque ise yedeğe çekildi. Evkur Yeni Malatyaspor maçında bu futbolcuların yerine Ömer Bayram, Mariano Filho ve Selçuk İnan forma giydi.

Erol Bulut ise son oynadıkları MKE Ankaragücü maçının 11'inde 3 değişikliğe gitti. Sakatlığı bulunan Aleksic'in yerine Boutaib'e, sarı kart cezalısı Mina'nın yerine Murat Akça'ya, yedeğe çektiği Rahman Buğra Çağıran'ın yerine ise Erkan Kaş'a maçta şans verdi.

Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip henüz 5. dakikada Khalid Boutaib'le gol fırsatından yararlanamadı. Galatasaray'da son haftaların kabusu olan sakatlıklar bu maçta da devam etti. 30. dakikada Belhanda'nın sakatlanmasıyla yerine Ahmet Çalık dahil oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor 35. dakikada Metchell Donald'ın golüyle 1-0 öne geçti. Khalid Boutaib'in tek pasına iyi hareketlenen Donald tek vuruşla topu ağlara gönderdi. 

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarının hemen başında Evkur Yeni Malatyaspor 2. gole yaklaştı. Köşe vuruşunda Guilherme'nin ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Murat Akça'nın kafa vuruşunda Fernando Muslera güçlükle topu çelmeyi başardı. 

Karşılaşmanın 66. dakikasında Galatasaray'ın genç stoperi Ozan Kabak'ın Adem Büyük'ü ceza sahasında düşümesi sonucu hakem Halis Özkahya penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Adem Büyük topu ağlara gönderdi ve fark 2'ye çıktı.

Galatasaray 73. dakikada gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde Sinan Gümüş müsait pozisyonda şutunu attı ancak kaleci Farnolle'den döndü. Dönen topa Ndiaye kafa vuruşunu yaptı ancak top auta çıktı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Evkur Yeni Malatyaspor puanını 15'e yükseltirken, Galatasaray 19 puanda kaldı.

EVKUR YENİ MALATYASPOR - GALATASARAY: 2-0

Süper Lig’de bu sezon 6 maçını kazanan, birinde berabere kalan ve 2’sini kaybeden sarı-kırmızılı takım, 9. haftayı 19 puanla lider geçti. Ligde üçer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyeti olan Evkur Yeni Malatyaspor ise 12 puana sahip.Galatasaray, Malatya deplasmanından 3 puanla ayrılarak hem liderliğini korumak hem de 11. haftadaki Fenerbahçe derbisi öncesinde moral bulmaya çalışacak.

7 futbolcu sakat

Galatasaray’da karşılaşma öncesinde 7 futbolcunun sakatlığı bulunuyor. Sarı-kırmızılı takımda Serdar Aziz, Eren Derdiyok ve Fernando Reges, dün yapılan antrenmanda tedavilerinin ardından salonda çalıştı. Henry Onyekuru ve Sofiane Feghouli ise tedavilerinden sonra takımdan ayrı koşu çalışması yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Schalke 04 ile yapılan maçta göğsüne aldığı darbe sonrası akciğer sönmesi teşhisi konan Yuto Nagatomo ise hastanede müşahede altında tutuluyor. Ayak parmağından ameliyat edilen Emre Akbaba ise sezonun ilk yarısını kapatmıştı.

Sarı-kırmızılı takımda Mariano Filho karşılaşma öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Brezilyalı futbolcu, müsabakada kart görmesi durumunda Fenerbahçe derbisinde görev yapamayacak.

Yeni Malatyaspor'un 12 puanı bulunuyor

Ligdeki son 3 maçında galibiyet alamayan Malatya temsilcisinin 12 puanı bulunuyor. Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray karşısına üç futbolcusundan yoksun çıkacak. Ligde geride kalan 9 karşılaşmanın tamamında ilk 11’de sahaya çıkan Danijel Aleksic’in sakatlığından dolayı bu hafta forma giymesi beklenmiyor. Sarı-siyahlılarda defans oyuncusu Arturo Mina sarı kart cezalısı, daha önce ameliyat edilen forvet Ömer Şişmanoğlu’nun tedavisi ise sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...