Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Mart 2015 09:42

Pelin Öztekin zayıflama sırlarını Hülya Avşar’a anlattı

Hülya Avşar'ın programına konuk olan oyuncu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin geçirdiği mide ameliyatları sonunda nasıl kilo verdiğini anlattı.

Pelin Öztekin zayıflama sırlarını Hülya Avşar’a anlattı
Hülya avşar, hülya avşar pelin öztekin, pelin öztekin, pelin öztekin nasıl kilo verdi

Hülya Avşar’ın ‘Güzel bir yüz ama kilo. Bunun seni engelleyebileceğini hiç düşünmedin mi?’ sorusuna ‘Hiç düşünmedim. Çünkü babam kilolu olmasına rağmen o da oyuncuydu. Bana kilolu şakaları da yapıldı ama bir yandan prensesi de canlandırdım. Bu bende bir sıkıntı yapmadı çünkü ben kilolarımla mutluydum. Belki de ben kiloyu normal bir şey olarak görüyordum” diye cevap verdi.
Daha öncede 35 kilo verdiğini ve çeşitli diyetler yaptığını söyleyen Öztekin, rahatsızlıklarından dolayı verdiği kiloların daha fazlasını aldığını söyledi. Ameliyat olmasının tamamen sağlık sorunları nedeniyle ve doktorların ısrarıyla olduğunu açıklayan Pelin Öztekin ameliyat olduktan 5 gün sonra setlere döndüğünü belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...