Tgrt Haber
30 Ekim 2020 11:05

Polat Alemdar EŞKİYA Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Mı katılıyor?

Kurtlar Vadisi'nin Hayranları bu sorunun cevabını merak ediyor. Polat ALEMDAR karakteriyle özdeşleşip nam salan Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi'ndeki yoldaşı Oktay Kaynarca ile yeniden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde buluşacağı söylentisi yayıldı. Peki Polat Alemdar Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a mı katılıyor?

Polat Alemdar EŞKİYA Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Mı katılıyor?
polat alemdar,kurtlar vadisi,edho,necati şaşmaz

Kurtlar Vadisi oyuncusu Polat Alemdar ekranlara ger mi dönüyor? Kurtlar Vadisi dizisinin efsanesi Necati Şaşmaz'ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a transfer olduğu iddiası ortalığı salladı. Polat Alemdar karakteriyle özdeşleşip nam salan Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi'ndeki yoldaşı Oktay Kaynarca ile yeniden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde buluşacağı söylentisi yayıldı.

Polat Alemdar karakteriyle özdeşleşip nam salan Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi'ndeki yoldaşı Oktay Kaynarca ile yeniden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde buluşacağı söylentisi yayıldı. Peki Polat Alemdar Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a mı katılıyor? 

Polat Alemdar EŞKİYA Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Mı katılıyor?

Bir döneme damga vuran 'Kurtlar Vadisi' dizisinin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ile aynı yapımda 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca'nın, yıllar sonra bir araya geleceği iddia edildi.

Konuyla ilgili henüz herhangi bir açıklama gelmezken, 'Polat Alemdar' karakterinin, 'EDHO'da gizli devlet adamı olarak 'Hızır Çakırbeyli' ile irtibata geçeceği öne sürüldü. Necati Şaşmaz'ın, Atv'de ekranlara gelen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alacağı iddiası, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...