Tgrt Haber
28 Şubat 2014 15:22

Recep İvedik 4 filmi rekora koşuyor

Şahan Gökbakar'ın Togar Gökbakar ile senaryosunu hazırladığı ve oyunculuğunu üstlendiği Recep İvedik 4 filmi rekora koşuyor.

Recep İvedik 4 filmi rekora koşuyor
recep ivedik 4,recep ivedik4 filmi rekora koşuyor,recep ivedik serisi,recep ivedik 4 gala,şahan gökbakar,recep ivedik,

Başrolünde Şahan Gökbakar'ın oynadığı Recep İvedik filmi serinin 4. filmiyle vizyona girmişti. Recep İvedik 4 v,zyona rekorla girdi. Recep İvedik 4 vizyona girdiği ilk 3 gün'de 1 milyon 641 bin kişi tarafından izlenerek kendi rekorunu egale etti. İlk 3 gün rekoru serinin 2. filmi , 1 Milyon 209 bin kişilik izlenme oranıyla Recep İvedik 2'nin elinde bulunuyordu.
Recep İvedik 4 şimdi de gözünün Türk Sinema tarihinin en çok izlenen filmi rekorunu elinde bulunduruan Düğün Dernek filmine dikti. Düğün Dernek Filmi 6 milyon 600 bin 893 ile Türk sinemasın en çok izlenen filmi oldu.
RECEP İVEDİK 4 KONUSU
Çekimleri Maldivler'de tamamlanan filmde, Recep İvedik'in Maldivler'deki serüvenine tanık olacağız. Recep İvedik, mahallesindeki çocuklardan kurulu futbol takımının antrenörüdür. Ancak düzenli olarak idman yaptıkları araziyi sermaye sahibi biri satın alacaktır. Recep'in ise buna izin vermeye niyeti yoktur. Recep'e göre araziyi kurtarmanın tek yolu para bulup kendisinin satın almasıdır. Bulabildiği tek çözüm ise Survivor'a katılıp büyük ödülü kazanmaktır. Recep, burada Karayip korsanlarıyla karşılacak ve macera kaldığı yerden devam edecekÇamaşırhane prodüksiyon şirketinin yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda bir kez daha Togan Gökbakar yer alırken, senaryosu Şahan Gökbakar'a ait.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...