Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Nisan 2014 11:02

Reytingler düşünce Serenay Sarıkaya bakın ne yaptı

Medcezir reytinglerde 7. sıraya düşünce oyuncu Serenay Sarıkaya bu duruma el attı.

Reytingler düşünce Serenay Sarıkaya bakın ne yaptı
medcezir,serenay sarıkaya,ünlü oyuncu,reyting,

Sezonun en iddialı başlayan dizilerinden Medcezir'in reytinglerde düşüş yaşaması, yapımcıları yeni bir formül arayışına itti. TNS verilerine göre geçtiğimiz haftanın en çok izlenen dizisi tüm kişilerde Küçük Ağa olurken, ikinciliği Karagül, üçüncülüğü ise Kurtlar Vadisi Pusu aldı. Medcezir ise ancak 7. sırada kendine yer bulabildi.  Zirvede olmaya alışkın olan dizi AB'de ise 5. sıranın sahibi oldu. Geçen haftanın sosyal medya reytinglerinde de, Beyaz Şov'un gerisinde kalan dizide grafiğin düşmesine önlem olarak yeni formüller geliştirildi.
BAĞLANTILARINI KULLANIYOR
Bu yıl birçok firmanın reklam yüzü olarak çok verimli bir sene geçiren Serenay Sarıkaya vasıtasıyla diziye reklam dopingi yapıldı. Bir şampuan firmasının reklam yüzü olan Sarıkaya'nın arabuluculuğu sonucunda dizide yarışma düzenlendi. 'Pembeyi Yakala ' isimli yarışmayla hem reklamında oynadığı firmayı dizide parlatan, hem de Medcezir'e reklam bütçesi kazandıran Serenay Sarıkaya, bir taşla iki kuş vurmuş oldu. Hollywood starlarının saçlarını emanet ettiği saç uzmanı Jamal Hammadi de diziye konuk oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...