Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Aralık 2014 10:19

RTÜK'e 30 uzman yardımcısı alınacak

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), sınavla 30 uzman yardımcısı istihdam edecek.

RTÜK'e 30 uzman yardımcısı alınacak
RTÜK, uzman yardımcısı,

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, hukuk fakültesi mezunu 6, iktisat, işletme, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler ve maliye bölümü mezunlarından 7, ilahiyat fakültesi, Türk dili ve edebiyatı ve sosyoloji bölümü mezunlarından 4, iletişim fakülteleri mezunlarından 5, elektrik-elektronik, elektronik, bilgisayar, elektronik ve haberleşme ve yazılım mühendisliği mezunlarından 6, matematik ve istatistik mezunlarından 2 kişi istihdam edilecek.
Adaylar, 12-23 Ocak arasında internet sayfasından (www.rtuk.org.tr) dolduracakları sınav başvuru formunun çıktısını imzalayarak RTÜK'e postayla veya hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında şahsen başvurabilecek. Sınava katılacak adayların listesi sınav tarihinden en az bir hafta önce kurulun internet adresinde ilan edilecek. Giriş sınavı sözlü olarak 9 Şubat 2015'te RTÜK'te yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...