Tgrt Haber
26 May 2022 00:35 - Güncelleme : 26 May 2022 00:44

Sadakatsiz dizisi final yapıyor! Başrol Melis Sezen’den veda paylaşımı

Sadakatsiz dizisi 60. Bölümüyle final yapıyor. Dizinin başrol oyuncularından Derin karakterini oynayan Melis Sezen rol arkadaşlarıyla çekilen fotoğrafları Instagram'dan paylaşarak hayranlarına veda etti.

Editör: Murat Makas / Kaynak: Mynet
Sadakatsiz dizisi final yapıyor! Başrol Melis Sezen’den veda paylaşımı
Melis Sezen,Sadakatsiz

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un rol aldığı Sadakatsiz dizisi, 25 Mayıs Çarşamba akşamı 60. bölümüyle final yapıyor. Rolüyle sezona damga vuran dizinin başrol oyuncularından Melis Sezen de Sadakatsiz'e veda paylaşımı yaptı.

"HER TEŞEKKÜR AZ KALIR"

Sezen, rol arkadaşlarıyla çekilen kareleri "Sadakatsiz. Edeceğim her teşekkür az kalır, iyi ki. Bu akşam son kez…" notunu yazdı.

Sadakatsiz dizisi final yapıyor! Başrol Melis Sezen’den veda paylaşımı

SADAKATSİZ FİNAL BÖLÜMÜ KONUSU

Yaşananlar tüm dengeleri yine ve yeniden değiştirirken, herkes kendi sonuna giden taşları kendi elleriyle döşemiştir. Asya, Volkan ve Derin’e büyük bedeller ödeten savaşın sonu yaklaşmıştır. Kimi zaman aşk için, kimi zaman evlatlar için, kimi zaman huzurlu bir nefes için verilen bu mücadelede herkes yol ayrımındadır.

Volkan kurtulmayı, Derin iyileşmeyi, Asya bu üç kişilik savaşı kazanıp kendi hikayesinin son cümlesini yazmayı başaracak mıdır?

Sadakatsiz dizisi final yapıyor! Başrol Melis Sezen’den veda paylaşımıSadakatsiz dizisi final yapıyor! Başrol Melis Sezen’den veda paylaşımı

Kaynak: Mynet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...