Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ağustos 2017 14:10

Samir Nasri Antalyaspor'da! | Samir Nasri kimdir? | Samir Nasri'nin futbol hayatı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, geçen sezon kiralık olarak Sevilla'da forma giyen Manchester City'nin oyuncusu Samir Nasri ile 2 yıllığına anlaştı. Yıldız oyuncu Antalya'ya geldi.Fransız basınında yer alan haberlere göre Galatasaray ve Beşiktaş Samir Nasri'yi kadrosuna katmak istiyor. Peki Samir Nasri kimdir? Samir Nasri'nin futbol hayatı İşte detaylar..

Samir Nasri Antalyaspor'da! | Samir Nasri kimdir? | Samir Nasri'nin futbol hayatı
samir nasri,,samir nasri kimdir,,samir nasri&tt2;nin hayatı,,antalyaspor,,transfer,

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, geçen sezon kiralık olarak Sevilla'da forma giyen Manchester City'nin oyuncusu Samir Nasri ile 2 yıllığına anlaştı. Yıldız oyuncu Antalya'ya geldi.Fransız basınında yer alan haberlere göre Galatasaray ve Beşiktaş Samir Nasri'yi kadrosuna katmak istiyor. Peki Samir Nasri kimdir? Samir Nasri'nin futbol hayatı İşte detaylar..
1987 senesinde Fransa'nın Marsilya kentinde dünyaya gelen Samir Nasir aslen Cezayirlidir. Orta sahanın her bölgesinde oynayan bilen ve 1,79 boyunda olan Samir Nasri tekniği ile herkesi kendine hayran bırakmaktadır.

Antalyaspor, Manchester City'li futbolcu Samir Nasri ile anlaşma sağladı. Antalya'ya gelen Fransız futbolcu, kırmızı-beyazlı takım ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Geçen dönem Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da ilgilenip transfer edemediği Samir Nasri'nin yıllık 4 milyon Euro + bonus alacağı belirtildi. Fransız yıldızın Manchester City ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyordu. 

,Samir Nasri Antalyaspor'da! | Samir Nasri kimdir? | Samir Nasri'nin futbol hayatı

Samir Nasri'nin futbol hayatı

2004 - 2008 yılları arasında Marseille takımında 178 maçta forma giymiş ve 14 gol atmıştır.
2008 - 2011 yılları arasında Arsenal takımında 114 maçta forma giymiş 30 gol atmıştır
2011 - 2016 yılları arasında Manchester City takımında 122 maçta forma giymiş 17 gol atmıştır.
2017 Yılında Sevilla'da kiralık olarak forma giyen Nasri 30 maçta 3 gol 4 asistlik performans sergilemiştir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...