Tgrt Haber
23 Kasım 2017 14:05

Şampiyonlar Ligi gecenin sonuçları | ŞL özetleri izle

Şampiyonlar Ligi 5. haftasında gece 8 maç ile devam etti. Salı günü E, F, G ve H gruplarında, dün gece ise A, B, C ve D gruplarında sekizer maç oynandı. Şampiyonlar Liginde gecenin toplu sonuçları neler? Şampiyonlar liginin özet görüntülerini sitemizden bulabilirsiniz

Şampiyonlar Ligi gecenin sonuçları | ŞL özetleri izle
şampiyonlar ligi,şampiyonlar ligi özet,şampiyonlar ligi özet izle,şampiyonlar ligi toplu sonuçları,şampiyonlar ligi gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi 5. haftasında gece 8 maç ile devam etti. Salı günü E, F, G ve H gruplarında, dün gece ise A, B, C ve D gruplarında sekizer maç oynandı. Temsilcimiz Beşiktaşın rakiplerinin belli olucağı aşamalarda kimlerin gruptan çıkacağı bizi yakından ilgilendiriyor. Peki Şampiyonlar Liginde gecenin toplu sonuçları neler? Şampiyonlar liginin özet görüntülerini sitemizden bulabilirsiniz

PSG'DEN YENİ REKOR!
PSG, gruplarda attığı 24 golle Dortmund'un 21 gollük rekorunu da kırmış oldu. Bu sonuçla B Grubu'nda 5'te 5 yapan puanını 15'e çıkaran PSG gruptan lider çıkmayı garantiledi. 5 maçta 4. mağlubiyetini alan Celtic ise 3 puanda kaldı.

Şampiyonlar Ligi gecenin sonuçları | ŞL özetleri izle
PSG 7-1 CELTİC

Paris Saint Germain: Areola, Thiago Silva (C), Marquinhos, Verratti (Lo Celso 76'), Cavani, Neymar, Kurzawa, Draxler (Pastore 67'), Rabiot, Mbappé (Di María 76'), Dani Alves

Celtic: Gordon, Šimunović, Brown, Dembélé (Griffiths77'), Rogic, Boyata, Ntcham (Eboué 69'), Lustig (Bitton13'), McGregor, Forrest, Tierney

CSKA MOSKOVA BENFİCA'YI DEVİRDİ
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında CSKA Moskova, Benfica'yı 2-0 yendi. İlk 4 karşılaşmada 6 puan toplayan Rusya'nın CSKA Moskova takımı, puanı bulunmayan Portekiz temsilcisi Benfica'yı konuk etti.
Schennikov'un 13. dakikadaki golüyle soyunma odasına 1-0 üstünlükle giden CSKA Moskova, Jardel'in 56. dakikada kendi kalesine attığı golle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Grupta 5 maçını da kaybeden Benfica, Avrupa kupalarına veda etti.Öte yandan CSKA Moskova kalecisi Igor Akinfeev, Şampiyonlar Ligi'nde tam 47 maç sonra kalesini gole kapadı. Rus file bekçisi en son Kasım 2006'daki Arsenal maçında gol yememişti.
Şampiyonlar Ligi gecenin sonuçları | ŞL özetleri izle
CHELSEA SÜRPRİZE İZİN VERMEDİ
İngiltere temsilcisi Chelsea, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun 5. haftasında konuk olduğu Azerbaycan'ın Karabağ takımını 4-0 mağlup etti. Başkent Bakü'deki Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı, Portekizli hakem Manuel De Sousa yönetti.
Chelsea, Karabağ kaptanı Sadygov'un 19. dakikada gördüğü kımızı kart sonrası Eden Hazard'ın 21. dakikada penaltıdan attığı golle öne geçti. İngiliz ekibi, Willian'ın 37. dakikadaki golüyle ilk yarıyı 2-0 üstün tamamladı.

Fabregas'ın 73. dakikadaki penaltı golüyle farkı 3'e çıkaran Chelsea, Willian'ın 85. dakikada kaydettiği golle karşılaşmayı 4-0 kazandı. İngiliz ekibi, bu sonuçla son 16 turuna yükselmeyi garantiledi.
Şampiyonlar Ligi gecenin sonuçları | ŞL özetleri izle
ŞENOL GÜNEŞ STATTAYDI!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbol A takım direktörü Ali Naibi de karşılaşmayı izledi. Güneş ve Naibi, maçı Karabağ Kulübü Başkanı Tahir Gozel ile beraber takip etti. 
Şampiyonlar Ligi gecenin sonuçları | ŞL özetleri izle

BAYERN BELÇİKA'DA KAZANDI
Alman devi Bayern Münih, Belçika temsilcisi Anderlecht'in konuğu oldu. İlk yarısı golsüz geçen karşılaşmada Lewandwoski, 51. dakikada gol perdesini açtı.Anderlecht, 63. dakikada bir dönem Türkiye'de de top koşturan Sofiane Hanni'yle skoru eşitledi. Maçın sonucunu 77. dakikada Bayernli Corentin Tolisso söyledi.Bayern Münih, bu sonuçla puanını 12'ye yükseltti ve liderlik umutlarını sürdürdü. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...