Tgrt Haber
21 May 2022 16:50 - Güncelleme : 21 May 2022 16:59

Şarkılar Bizi Söyler bu akşamki konukları kim? İşte 21 Mayıs Şarkılar Bizi Söyler konukları

Kanal D ekranlarının en sevilen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'in bu akşamki konukları izleyenler tarafından merak ediliyor. İşte 21 Mayıs 2022 Cumartesi Şarkılar Bizi Söyler 49. bölüm konukları...

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
Şarkılar Bizi Söyler bu akşamki konukları kim? İşte 21 Mayıs Şarkılar Bizi Söyler konukları
,Sibel Can,,Hüsnü Şenlendirici

Her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlayarak izleyenlere adeta müzik ziyafeti yaşatan Şarkılar Bizi Söyler bu akşam ekranlarda olacak. Sunuculuğunu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin üstlendiği müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, her bölümüyle izleyicisine keyifli dakikalar yaşatırken bu haftaki konukları merak ediliyor. Peki, Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta kimler var? İşte, 21 Mayıs 2022 Cumartesi Şarkılar Bizi Söyler 49. bölüm konukları...

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER 21 MAYIS CUMARTESİ BÖLÜM KONUKLARI

Yapımcılığını Polat Yağcı ve Poll Production'ın üstlendiği, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'yi bir araya getiren Şarkılar Bizi Söyler, 21 Mayıs Cumartesi akşamı da izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacak.

Her bölüm farklı bir sanatçının şarkılarının konu edinildiği programın bu haftaki bölümünde, "Uzun Yol Şarkıları" konseptli gece yaşanacak.

Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları ise Sinan Özen, Hamdi Alkan ve Oya Başar olacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...