Tgrt Haber
27 Ocak 2022 16:02

Son Nefesime Kadar dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne? Son Nefesime Kadar oyuncuları kim?

“Son Nefesime Kadar dizisi ne zaman başlayacak?” sorusu, son dönemlerde tanıtım fragmanları yayınlanan diziyi merak edenler tarafından sıklıkla sorulan sorular arasında yerini aldı. FOX ekranlarında yayınlanacak olan ve Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay’ın başrolünde olduğu dizi, tanıtım fragmanları ile birlikte büyük bir beğeni toplamaya başladı. İnternet üzerinden yoğun bir araştırma yapan vatandaşlar, “Son Nefesime Kadar dizisi konusu ne?”, “Son Nefesime Kadar dizisi nerede çekildi, oyuncuları kim?” sorularına cevap aramaya başladı.

Son Nefesime Kadar dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne? Son Nefesime Kadar oyuncuları kim?
son nefesime kadar,,nilgün yeşilçay,,dizi,

Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay’ın başrolünde yer aldığı ve FOX ekranlarında yayınlamaya başlayacak olan ‘Son Nefesime Kadar’ dizisi, tanıtım fragmanlarının ardından büyük beğeni topladı. Dizinin kadrosunu, konusunu ve ne zaman başlayacağını merak eden izleyiciler, internet üzerinden yaptıkları araştırmalarda, çekimlerin nerede yapıldığını da sorgulamaya başladı. Peki birbirinden başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı ‘Son Nefesime Kadar’ dizisi ne zaman başlayacak? Son Nefesime kadar dizisi konusu ne, oyuncuları kim? İşte tüm detaylar…

SON NEFESİME KADAR DİZİSİ KONUSU NE?

Kızının ölümünün ardından oğlu ve kız kardeşiyle ilgilenmeye başlayan Mihre, küçük bir kasabada yaşamakta ve komiser olarak görev yapmaktadır. Kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adamın hapisten çıkması üzerine tüm dünyası değişen Mihre, oğlu tarafından da terk edilmiştir. Kendi özel hayatındaki problemlerin dışında yaşadığı kasabanın da sorunlarıyla da yakından ilgilenmek isteyen bu güçlü kadının kız kardeşi de alkol tedavisi görmektedir. Hem oğlu hem de kız kardeşi için endişesi ve mücadelesi devam eden Mihre, yaşadığı sorunlarla nasıl mücadele etmektedir?

Son Nefesime Kadar dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne? Son Nefesime Kadar oyuncuları kim?

SON NEFESİME KADAR DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

BBC yapımı ‘Happy Valley’den uyarlama ve FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan ‘Son Nefesime Kadar’ dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Dikilitaş oturuyor. Senaryosu Hatice Meryem’e ait olan dizinin başrolünü ise Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban paylaşıyor. Tanıtım filmleriyle dikkatleri üzerine çeken dizide Begüm Birgören, Rojda Demirer, İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey ve Baran Bölükbaşı gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor. Dizinin yapımcılığını ise Pastel Film üstleniyor.

SON NEFESİME KADAR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

FOX ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan dizinin tanıtım filmlerinde net bir tarih belirtilmezken, Pazar akşamları yayınlanan ve 13. bölüm ile final yapması beklenen Elkızı dizisinin yerine geçeceği söylentiler arasında yer alıyor. 

SON NEFESİME KADAR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Henüz yayın hayatına başlamamış olan ‘Son Nefesime Kadar’ isimli televizyon dizisinin nerede çekildiği de merak edilen konular arasında yer alıyor. FOX ekranlarında yayınlanacak olan ve başrolünde Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban gibi isimlerin yer aldığı dizinin çekimlerinde İstanbul’un birçok semt ve sokağı kullanılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...