Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Eylül 2018 14:50

SÖZ Fragman İZLE | Söz 53. Son Yeni Fragman Youtube Puhu TV İZLE

Söz yeni fragmanı izlemek için doğru adrestesiniz. Söz 53. yeni fragmanını izlemek isteyenler haberimizdeki 'Söz 53. Yeni Fragman İzle' linkine tıklayabilirler. Söz 53. fragmanı yayınlandı mı? Söz 53. Yeni fragman, söz izle, söz youtube izle, söz puhu tv izle, söz 53. son yeni fragmanı burada.

SÖZ Fragman İZLE |  Söz 53. Son Yeni Fragman Youtube Puhu TV İZLE
Söz yeni fragman,söz izle,söz son yeni fragman,söz 53. yeni fragman,söz youtube,söz puhu tv izle,söz fragman

SÖZ Fragman İZLE |  Söz 53. Son Yeni Fragman Youtube Puhu TV İZLE..... Söz yeni fragman izlemek için sitemizdeki 'Söz 53. yeni fragman izle' linkine tıklayabilirsiniz. Söz yeni sezona bomba gibi giriş yaptı. Star ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi pazartesi akşamları sevenleri ile buluşuyor. uzun soluklu aranın ardından Söz ikinci sezon ikinci fragmanı da yayınlandı. Peki Söz 53. yeni son fragmanında neler yaşanıyor? Söz izle, Söz fragman ,izle, Söz 53. yeni son bölüm izle, Söz youtube puhu tv izle haberleri burada...

söz youtube, söz izle, söz fragman, söz dizisi fragman,söz yeni bölüm, söz yeni son fragman izle, söz 53. yeni fragman izle

Söz yeni sezonu ile ekranlara bomba gibi dönüş yaptı. Biz de sizler için Sçz 53. yeni sezon ikinci fragmanını yayınladık. İşte söz yeni fragmanı

Söz 52. bölümde neler yaşandı?
Yavuz Tim’e Geri Dönecek mi?
Yoluna Yalnız Kurt olarak devam eden Yavuz artık timdeki arkadaşlarından ve üniformasından ayrıdır. Fakat yeni kurulan Özel Yetkili Birim için Tim, Erdem ve Derya Yavuz’a ihtiyaçları olduğunu düşünmektedirler. Onu bu kararından vazgeçirmek için ikna etmeye çalışan Derya, Yavuz’a yapılan bir saldırının ortasında kalır. 

Örgüt içine sızan Türk istihbaratçılarının listesini ele geçiren Dragan, Nisan’dan aldığı emirle harekete geçer. Örgütle bağlantı kurarak liste karşılığında önemli bir suikastı üstlenmelerini ister. Yavuz, Derya’yla birlikte atlattıkları saldırıdan sonra bu suikasta dair önemli bilgiler edinecektir.

Tim, listedeki istihbaratçıların hayatını kurtarmak için görevlendirilir. Liste ortaya çıkmadan yapılacak bir operasyonla istihbaratçıların hayatını kurtaracaklardır. Fakat Dragan, çoktan isimleri vermiştir. Tim operasyonun başarılı olması için zamanla yarışmak zorundadır.

SÖZ Fragman İZLE |  Söz 53. Son Yeni Fragman Youtube Puhu TV İZLE

Su ve Çaylak’ın düğünü için toplanan Tim, düğünde büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Ama asıl sürpriz Yavuz’un düğüne geldiği andır. Çünkü düğünde herkesi bekleyen başka bir tehlike daha vardır.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...