Tgrt Haber
15 Mart 2016 05:48

Sözcü'de insanlık dışı yorum

Ankara'da gerçekleştirilen terörist saldırıda yaşamını yitiren Gazi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği son sınıf öğrencisi Feyza Acısu için Sözcü'de yer alan habere yapılan yorum kan dondurdu.

Sözcü'de insanlık dışı yorum
sözcü,yorum,ankara patlaması

Terör örgütleri Ankara'da sivil katliamı yaptı. Başkent'in merkezi Kızılay, vatandaşların en yoğun olduğu saatte alçakça bir saldırıya hedef oldu. Bombalı araç durakta arka arkaya sıralanan belediye otobüslerinin yanında patlatıldı. 37 kişi şehit oldu, 122 kişi yaralandı. Gazi Üniversitesi 4.sınıf İngilizce öğretmenliği öğrencisi Feyza Acısu dün yaşanan terör saldırısında hayatını kaybetti. KPSS için dershaneye giden Acısu, çıkışta evine gitmek üzere Güvenpark'taki durağa geldi. Acısu annesiyle telefonda konuştuğu sırada telefonu patlamanın etkisiyle kapandı. Telefon kesildi ve genç kıza tekrar ulaşılamadı. Kızılay Meydanı Güvenpark'ta otobüs durağı önünde düzenlenen bombalı araç saldırısında hayatını kaybeden Milli Eğitim Bakanlığı personeli Sibel Çetinkaya (55), üniversite öğrencisi Feyza Acısu (20) ve güvenlik görevlisi Murat Gül (27), Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazlarının ardından defnedildi.

Kan donduran İslam düşmanlığı!

Saldırıda yaşamını yitiren Gazi Üniversitesi 4. sınıf İngilizce Öğretmenliği öğrencisi Feyza Acısu için Sözcü'de yer alan haberde bulunan yorum ise kan dondurdu. 'Seneye öğretmen olacaktı' başlığıyla yayınlanan haberde Feyza Acısu'nun başörtülü olduğunu gören Somnium adlı bir kullanıcı, hadsiz bir yorumda bulundu.

Tepki çekti

Sözcü editörlerinin bu insanlık dışı yorumu onaylaması sosyal medyada tepki çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...