Tgrt Haber
11 Ekim 2021 11:50

Squid Game 2.sezon ne zaman yayınlanacak? Squid Game yıldızı HoYeon Jung kimdir?

Milyonların ilgiyle takip ettiği Squid Game dizisi için gözler 2.sezona çevrildi. Squid Game ikinci sezon hakkında beklenen açıklama Netflix CEO'sundan geldi. Peki Squid Game 2.sezon ne zaman çıkacak? Squid Game çocuklar için zararlı mı? HoYeon Jung kimdir?

Squid Game 2.sezon ne zaman yayınlanacak? Squid Game yıldızı HoYeon Jung kimdir?
kore dizisi,dizi,squid game

Squid Game 2021 yılında dizi ve film dünyasına damga vurdu. Squid Game borca batmış ve çaresizlik içindeki 456 insanın, peş peşe altı oyun kazanırlarsa 39 milyon dolarlık ödülü alıp gidebileceği umuduyla, kanlı bir hayatta kalma yarışmasını anlatıyor. Oyuncular elenirse bunu hayatları ile ödüyorlar. Dizinin yönetmeni Hwang Dong-Hyuk, Netflix diziyi alana kadar yaklaşık 10 yıl boyunca finansman aradığını ve doğru oyuncu seçimleri yapmaya çalıştığını aktardı. 9 bölümden oluşan ve Netflix’te yayınlanan Squid Game ikinci sezon için araştırmalar devam ediyor. İşte Squid Game ikinci sezon tarihi ve tüm detaylar. 

SQUİD GAME İKİNCİ SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?  

Netflix platformunda 17 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan Squid Game dizisi kısa zamanda milyonlarca kişi tarafından izlendi. Diziyi kısa sürede bitiren izleyiciler Squid Game 2.sezon için beklemeye başladı. Dizinin senaristi ve yönetmeni Hwang Dong-Hyuk daha önce ikinci sezon fikrini ciddi şekilde düşünmeye başladığını ancak Squid Game ikinci sezonu farklı bir bakış açısıyla işleyeceğini açıkladı. Dong-Hyuk ilgiyle takip edilen dizi Squid Game’in ikinci sezonunda dizide yer alan maskeli grubun gizemli elebaşları Frontman'e odaklanabileceğini duyurdu.  

Netflix eş CEO’su ve İçerik Sorumlusu Ted Sarandos, yapılan bir röportajda Squid Game ile iligli sorulan bir soruya açıklık getirdi. 2. Sezonunun çıkışı merak konusu olan dizi, Tes Sarandos’a göre tekrardan izleyicilerle buluşacak. CEO ''Squid Game evreni daha yeni başladı'' sözlerine yer verdi. Squid Game ikinci sezon tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

Squid Game 2.sezon ne zaman yayınlanacak? Squid Game yıldızı HoYeon Jung kimdir?

SQUİD GAME YILDIZI HOYEON JUNG KİMDİR?  

Dünyada milyonların takip ettiği Squid Game dizisi yıldızlarından olan HoYeon Jung; hayatta kalan aile üyelerini bu ülkeden bulabilecek ve geri alabilecek bir komisyoncu için ödeme yapmak üzere Squid Game oyuna giren Kuzey Koreli bir sığınmacı rolünü canlandırıyor.  

HoYeon Jung ilk oyunculuk deneyimi olmasına rağmen Squid Game ile büyük beğeni topladı. HoYeon Jung kısa süre önce Louis Vuitton, Adidas gibi dev markalarla anlaşmalar imzalayarak Fransız moda evinin küresel elçisi oldu. Squid Game disizyle her geçen gün daha ada popüler hale gelen HoYeon Jung Instagram takipçi sayısını da hızla artırıyor. Güzel oyuncunun Squid Game macerasından önce 400.000 olan Instagram takipçi sayısı Squid Game performansının ardından 18 milyona ulaştı. 

Yıldız oyuncu Jung, uluslararası mankenlik kariyerine 2016 yılında Louis Vuitton ile başlarken aynı zmaanda Marc Jacobs, Fendi, Rag & Bone, Alberta Ferretti ve Max Mara gibi diğer büyük markalar ile çalıştı.  

Squid Game 2.sezon ne zaman yayınlanacak? Squid Game yıldızı HoYeon Jung kimdir?

SQUİD GAME ÇOCUKLAR İÇİN ZARARLI MI?  

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Güney Kore yapımı Squid Game dizisi beraberinde tartışmaları da getirdi. Dünyanın farklı yerlerinden uzmanlar aileleri Squid Game dizisi hakkında uyardı.  

Dünyanın pek çok yerinde çocukların Squid Game dizisini taklit eden oyunlar oynaması uzmanları endişelendirdi. Okullarda zöellikle 15 yaş altındaki çocukların Squid Game’den esinlenerek oyunlar oynaması üzerine okul yönetimlerinin aileleri uyarmasına neden oldu. Birleşik Krallık'taki The Mirror gazetesi, bazı okullar velilere, çocukların Squid Game taklit ederek  birbirine zarar verdiğini ve öğretmlerin velileri uyardığını aktardı. Dizinin 15 yaş ve üstü uyarıya sahip olduğunu hatırlatan uzmanlar ebeveynleri Squid Game konusunda uyardı.  

Squid Game oyununda görevlerde başarısız olanlar, makineli tüfeklerle bekleyen maskeli bir ölüm mangası tarafından kanlı bir şekilde öldürülüyor.  

SQUİD GAME NE KADAR İZLENDİ? 

Squid Game ikinci sezon hakkında araştırmalar devam ederken izlenme sayısı tekrar gündeme geldi. Squid Game, dünya çapında 214 milyon aboneye ulaşarak, 2021’in çıkış yapan en iyi TV şovu oldu. İlk sezonuyla gözleri üzerine çeken Squid Game ikinci sezon tarihi henüz belli olmadı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...