Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Eylül 2021 12:10

Suların durulmadığı MasterChef'te Hasan ve Emre birbirine girdi

MasterChef Türkiye'nin yayınlanan son bölümünde Emre ile Hasan arasında gerginlik çıktı. Emre'nin "Horozu çok olan köyün sabahı geç olur" sözlerini duyan Hasan çılgına döndü. Sinirlerine hakim olamayan Hasan ve Emre arasında kısa sürede tansiyon yükseldi.

Suların durulmadığı MasterChef'te Hasan ve Emre birbirine girdi
MasterChef,hasan,emre

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. İkişer kişilik gruplara ayrılan yarışmacılar, şeflerin isteği üzerine beş kıtadan beş farklı yemeği yapmaya çalıştı.

 

HASAN VE EMRE ARASINDA GERİLİM ARTTI

Takımlarda dokunulmazlık heyecanı yaşanırken Hasan ve Emre arasında tansiyon yükseldi. Balkon alanında Emre'nin "Horozu çok olan köyün sabahı geç olur" sözlerini duyan Hasan çılgına döndü.

 

Sinirlerine hakim olamayan Hasan "O nasıl laf" diyerek Emre'ye bağırdı. Kısa sürede tansiyonun yükseldiği tartışmada araya giren diğer yarışmacılar ikili sakinleştirdi.

Daha sonra atasözü hakkında açıklama yapan Emre, Hasan ile konuşarak sorunu çözdüklerini söyledi.

SERGEN VE ŞÜKRÜ DE TARTIŞMIŞTI 

MasterChef Türkiye'nin pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde de Sergen ve Şükrü arasında bir tartışma çıkmış hatta ikili birbirinin üzerine yürümüştü.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? 

MasterChef Türkiye’de altıncı haftanın ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanmıştı. Kaybeden kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı Safanur kazandı ve onun potaya gönderdiği Milhan, ilk eleme adayı olmuştu.

Oylamada ise Araz ile Mustafa’nın isimleri aynı sayıda çıkınca kaptan, potaya giren ikinci ismi belirledi. Ve haftanın ikinci eleme adayı Araz olmuştu. MasterChef son bölümde ise bireysel dokunulmazlığı Burcu, Mustafa'yı üçüncü eleme adayı yaptı.

Suların durulmadığı MasterChef'te Hasan ve Emre birbirine girdi

 

Konseyde yapılan oylama ile haftanın dördüncü eleme adayı belirlendi. Oylamada adı en çok yazılan Şükrü, haftanın dördüncü eleme adayı oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...